به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، سید سجاد رضوی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی کیفیت خدمات و اقدامات اجرایی دستگاههای مسئول در شبکه حمل و نقل کشور به مسافران در ایام نوروز ۱۴۰۴ گفت: در وزارت بهداشت مرسوم است که از اوایل اسفندماه به بیمارستانها اعلام میشود در حالت آماده باش و تدارک دارو و آموزش به نیروی انسانی قرار بگیرند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: کارهای مختلفی از نیروها در ایام نوروز علاوه بر خدمات روزانه مطالبه داریم. از جمله اینکه حدود ۶۷۰ مرکز دیالزی به صورت مرتب فعالیت دارند. همچنین بخش پیوند اعضا در نوروز خدمات مختلفی به بیماران از جمله در بخش تالاسمی، هموفیلی، شیمی درمانی به کسانی که باید این خدمات را به صورت مستمر دریافت کنند، ارائه کرده است.
وی با بیان اینکه احتمال تعطیلی در مراکز گفته شده وجود ندارد، یادآور شد: تقریباً ۲۲ هزار تخت آی سی یو و سی سی یو، در ایام نوروز به صورت شبانه روزی فعالیت کردند. همچنین بیش از ۵ هزار پزشک فوق تخصص، ۲۴ هزار متخصص و ۲۰ هزار پزشک عمومی به صورت مستمر به مردم در ایام نوروز امسال خدمات ارائه دادند.
رضوی با بیان اینکه وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی همکاری خوبی برای خدمت رسانی به مسافران در ایام نوروز داشتند، گفت: بر اساس این همکاری، تعطیلی مراکز پزشکی، درمانگاهها و مرخصی پزشکان محدود شد تا همکاری خوبی برای کمک به مردم انجام شود.
معاون وزیر بهداشت و درمان تاکید کرد: اگر هماهنگی خوبی در ایام نوروز صورت نگیرد و بخشهای مختلف دولتی، غیردولتی، خصوصی و نیروی مسلح با هم هماهنگ نباشند، در یک شهر یا شهرستان ممکن است با مشکل خدمات مواجه شویم. اما این موضوع با هماهنگیهای انجام شده پیش از شروع تعطیلات انجام شد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در شب چهارشنبه سوری که همکاری لازم بین وزارت بهداشت با اورژانس کشور و مرکز درمانی انجام شد، تصریح کرد: برای مراکز درمانی که معمولاً مجروحین این حوادث میروند، داروها و تجهیزات پزشکی لازم تدارک دیده شد تا مشکلی ایجاد نشود.
رضوی با تاکید بر اینکه آزمایشگاههای تشخیص پزشکی نقش مهمی در این سالها ایفا کردهاند و تعطیلی آنها سبب نارضایتی مردم میشود، گفت: بر همین اساس پیش از سال اعلام کردیم که آزمایشگاهها خدمات مشخصی ارائه دهند. همچنین بازرسان وزارتخانه بر اساس الگوی خاصی به مراکز درمانی مراجعه و نظارت کردند تا مشکلات را رصد و اطلاع رسانی کنند.
این مقام مسؤول حوزه سلامت، بر لزوم انجام اقدامات فرهنگی با هدف کاهش آمار تصادفات جادهای تاکید کرد و گفت: علل بیشتر تصادفات فقط جاده و خودرو نیست بلکه به رانندگی رانندگان هم ارتباط دارد. از طرفی کشتهها و مجروحین در ایام نوروز کمتر از دوران جنگ تحمیلی نیست. چرا همه ساله که ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ نفر در ایام نوروز در تصادفات جادهای کشته میشوند و این رویه در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست.
وی با بیان اینکه باید تا پیش از نوروز سال آینده، اقدامات لازم برای جلوگیری از وقوع چنین حوادثی انجام شود، تصریح کرد: برای سال بعد باید برنامهریزی ها و اقدامات لازم انجام شود و نقایص و معایب را رفع کنیم.
رضوی در نهایت از کار کادر درمان که در این مدت زحمت کشیدهاند همچنین از مجلس و دولت برای تلاشهای انجام شده با هدف کاهش کشتهها و مجروحین جادهای قدردانی کرد.
ارسال نظر