• ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸
  • کد خبر: 72547
  • readingTime: ۲ دقیقه
جنین

استاندار اصفهان گفت: یکی از موضوع‌های مهم و مورد تاکید استان، ضرورت توجه به «حفظ حیات جنین» از طریق رهیافت‌های فرهنگی و رسانه‌ای است.

به گزارش ایراسین، مهدی جمالی‌نژاد در جلسه شورای فرهنگ عمومی در استانداری افزود: این موضوع ناظر به ارتباط آن با قانون جوانی جمعیت و پیشگیری از تهدید علیه حیات جنین از اهمیت قابل ملاحظه‌ای برخوردار است.

وی اظهار داشت: بر همین اساس پیشنهادهایی در قالب راهکار از سوی دستگاه‌های فرهنگی و قضائی استان ارائه شده و دانشگاه علوم پزشکی نیز بسته مفصلی در این زمینه طراحی و ارائه کرده است.

استاندار اصفهان تصریح کرد: با توجه به اینکه سقط جنین تا حدودی افزایش پیدا کرده است این مهم باید در اولویت رسیدگی‌های استان قرار بگیرد، به این منظور پنج کمیته در شورای فرهنگ عمومی تشکیل شده است و در کنار آن باید یک کمیته هم برای رصد و بررسی مصوبات دایر شود تا در حوزه‌های ایجابی و سلبی وارد عمل شود.

جمالی‌نژاد افزود: تمام تلاش‌ها باید بر این نگره معطوف باشد که در زمینه حفظ حیات جنین با آمار افزایش سقط عمدی مواجه نشویم و برای تحقق آن به اقدام‌های فرهنگی و رسانه‌ای بپردازیم زیرا تاکنون در زمینه روش‌های آگاهی‌بخشی و فرهنگی، کم کار شده است.

وی همچنین با اشاره به برگزاری ماهیانه شورای فرهنگ عمومی در استان یادآور شد: در چند سال گذشته این جلسات بصورت نامنظم برگزار می‌شد.

استاندار اصفهان، یکی از اولویت‌های مهم این شورا را بررسی و طرح آسیب‌های اجتماعی عنوان و اضافه کرد: با هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی، این موضوعات پیگیری می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان نیز در این جلسه گفت: جلسه‌های شورای فرهنگ عمومی با حضور تمام دستگاه‌های متولی برگزار و مصوبه‌های آن لازم‌الاجر بوده و اجرا نشدن آن، ترک فعل بشمار می‌رود و قابل پیگرد قانونی است.

سیدمهدی سیدین‌نیا افزود: «سقط جنین» که امروزه عبارت «حفظ حیات جنین» جایگزین آن شده، موضوع مهمی است و آمارهایی که مطرح می‌شود نگران‌کننده است.

وی تاکید کرد: اگر نگاه والدین به حفظ حیات جنین تغییر کند دیگر بسیاری از این وقایع که می‌تواند یک نسل را به جامعه بازگرداند، رخ نخواهد داد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان افزود: بخشی از بحث سقط جنین به مسائل زیست محیطی نظیر آلودگی هوا و سبک زندگی بازمی‌گردد که نیازمند چاره‌اندیشی است.

وی تصریح کرد: بر اساس پژوهش انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دلیل ۴ تا ۶ درصد سقط جنین‌ها به روابط ناسالم افراد در جامعه بازمی‌گردد و بقیه دلایل شامل تمایل نداشتن خانواده‌ها به بچه و مسائل مبتلابه اقتصادی آنهاست.

وی بیان داشت: نتایج این پژوهش نشان داد که اگر به ۸۰ درصد مردم آموزش، اطلاع‌رسانی و آگاهی درست داده شود می‌توان به پیشگیری از این مشکل پرداخت.

به گفته وی، تا پیش از این، کاربرد عبارت «سقط جنین» در رسانه‌ها منع می‌شد و این واژه همیشه پنهان می‌ماند ولی اکنون شیوه‌ها تغییر کرده است و ما به دنبال رصد و آگاهی دادن به مردم هستیم تا به سمتی برویم تا دست‌کم بتوانیم ۳۰ درصد آمار سقط را کاهش دهیم.

وی از جمله مصویه‌های امروز جلسه شورای فرهنگ عمومی اصفهان را به‌کاربردن تمام ظرفیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای استان از جمله تبلیغات محیطی، شهری و رسانه‌ای در فضای حقیقی و مجازی بویژه در قالب زبان هنر برای پیشگیری از سقط جنین در استان عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =