به گزارش خبرنگار ایراسین، نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران موسوم به ایران اکسپو ۲۰۲۵ با هدف توسعه صادرات غیرنفتی و معرفی ظرفیتهای تولیدی، صادراتی، خدماتی و فناوری ایران به تجار و سرمایهگذاران سایر کشورهای جهان از تاریخ ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میشود. این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد تجاری ایران با همکاری و مشارکت وزارت صمت، وزارت امور خارجه، سازمان توسعه تجارت ایران و سایر نهادهای دولتی و خصوصی، برای ارتباط با بازارهای جهانی ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار خواهد شد. این رویداد میزبان بیش از ۸۰۰ شرکت بزرگ ایرانی از جمله گروه فولاد مبارکه در کنار شرکتهای خارجی مطرح و سرمایهگذاران و تجار خارجی است. پیشبینی میشود حدود ۲۵۰۰ نفر مهمان خارجی، ۲۷ وزیر، ۱۶ معاون وزیر، ۲۰ رئیس اتاق بازرگانی، ۲۷ نفر از رؤسای انجمنهای حوزه تجارت و بازرگانی، ۳۵ کشور از قاره آسیا، ۳۹ کشور از قاره اروپا، ۳۴ کشور از قاره آفریقا، پنج کشور از قاره آمریکا و استرالیا از این رویداد تجاری بزرگ بازدید کنند. علیرضا مناقبی، رئیس مجمع عالی واردات برگزاری نمایشگاههای مختلف به ویژه نمایشگاه ایران اکسپو را مفید میداند و دراینباره به خبرنگار ایراسین توضیح میدهد: نمایشگاهها در سراسر دنیا با هدف معرفی و عرضه کالاهای مختلف برپا میشود و این رویدادها بسیار مفید بوده چراکه مزایای بسیار برای شرکتهای مختلف به همراه دارد.
رئیس مجمع عالی واردات عقیده دارد شرکتها باید به درستی کالاها خود را در نمایشگاهها ایران اکسپو معرفی کنند تا موفق به کسب سهمی در بازار داخلی و خارجی شوند. مناقبی در این خصوص اظهار میکند: برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو مانند تمامی نمایشگاهها در سطح جهان میتواند مزایای بسیار خوبی برای تولیدکنندگان و اقتصاد ما به همراه داشته باشد و منجر به معرفی محصولات تولیدی شرکتها داخلی به جهان شود. ولی این امر در صورتی محقق میشود که شرکتها به درستی کار خود را انجام دهند و با معرفی و ارائه صحیح محصولات تولیدی خود، بازار فروش بزرگی پیدا کنند.
در ادامه رئیس مجمع عالی واردات با اشاره به تأثیر زیاد برپایی نمایشگاهها ایران اکسپو بر بازار فروش و سودآوری شرکتها توضیح میدهد: نمایشگاه ایران اکسپو یک رویداد تجاری بزرگ محسوب میشود که شاهد برگزاری آن طی سالهای اخیر در کشور هستیم. این رویداد تجاری تأثیر بسزایی بر بازار فروش شرکتهای ما دارد. ولی همانطور که گفته شد شرکتهای حاضر باید به درستی محصولات خود را به تجار و سرمایهگذاران خارجی معرفی کنند تا موفق به تصاحب سهمی در بازارهای جهانی و صادرات محصولات خود شوند.
ارسال نظر