استقلال - هوادار

تیم فوتبال استقلال در دیداری معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر، برابر هوادار تهران به تساوی رضایت داد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، تیم استقلال در دیداری معوقه از هفته بیست‌ودوم لیگ برتر ایران مقابل هوادار در ورزشگاه آزادی با تساوی ۲ بر ۲ به کارش خاتمه داد.

برای آبی‌پوشان، رامین رضائیان در دقیقه ۴ و کسری رحمتی با گل به خودی در دقیقه ۵۰ گلزنی کردند. در سوی مقابل، هوادار با گل‌های داریوش شجاعیان در دقیقه ۶ و محمدحسین صادقی در دقیقه ۲۸ به تساوی دست یافت.

میودراگ بوژوویچ، سرمربی استقلال، پیش از این دیدار اعلام کرده بود که فصل کاری‌اش با این تیم از همین بازی آغاز می‌شود، اما نتوانست طلسم ناکامی‌ها را بشکند. او همچنان پس از ۹ بازی بدون پیروزی، در حسرت اولین برد خود روی نیمکت استقلال باقی ماند. این نتیجه موجب شد تا استقلال با ۳۰ امتیاز، در جایگاه یازدهم جدول باقی بماند، در حالی که هواداران حاضر در ورزشگاه نیز اعتراضات خود را به عملکرد تیم نشان دادند.

در سوی دیگر، شاگردان امید روانخواه با ۲۰ امتیاز در قعر جدول ماندگار شدند و با توجه به تنها سه هفته باقی‌مانده تا پایان فصل، در آستانه سقوط به لیگ دسته اول قرار گرفته‌اند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =