لاک پشت

شرکت مبین انرژی خلیج فارس با ثبت دومین تخم‌گذاری لاک‌پشت زیتونی در نایبند پس از ۱۲ سال، یک دستاورد مهم محیط‌زیستی را در سال ۱۴۰۴ رقم زد. این موفقیت، حاصل بیش از دو دهه تلاش مشترک بین محیط‌بانان، جوامع محلی، پژوهشگران و سازمان‌های محیط‌زیستی با حمایت این شرکت بوده است.

به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی شرکت مبین انرژی خلیج فارس، این دستاورد کم نظیر نتیجه بیش از دو دهه پایش، حفاظت و همکاری مداوم بین محیط‌بانان، جوامع محلی، تیم‌های تحقیقاتی و سازمان‌های حامی محیط زیست با حمایت مستمر مبین انرژی خلیج فارس بوده است.

لاک‌پشت زیتونی (Olive Ridley) به عنوان یکی از گونه‌های ارزشمند و در معرض خطر انقراض در فهرست قرمز IUCN شناخته می‌شود و بازگشت آن به سواحل نایبند، نشان از بهبود شرایط زیستگاه‌های دریایی در خلیج فارس دارد.

عبدالرحمن مرادزاده، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، با اشاره به اهمیت این رویداد گفت: «ثبت این مورد، نمادی از هم‌افزایی میان صنعت و طبیعت است. لاک‌پشت زیتونی به دلیل چرخه زیستی پیچیده، مهاجرت‌های طولانی و تهدیداتی چون آلودگی نفتی، صید بی‌رویه و تغییرات اقلیمی، به حمایت مستمر و جدی نیاز دارد.»

سواحل نایبند، نخیلو، اُم‌الگرم و دیگر سواحل استان بوشهر به عنوان زیستگاه‌های کلیدی تخم‌گذاری لاک‌پشتان دریایی، همواره کانون توجه طرح‌های حفاظتی محیط زیست بوده‌اند. در این میان، شرکت مبین انرژی خلیج فارس با سابقه بیش از ۱۵ سال فعالیت مستمر در پروژه‌های حفاظتی، به‌ویژه در حوزه لاک‌پشتان دریایی خلیج فارس، سهمی برجسته در تحقق این موفقیت ایفا کرده است.

مبین انرژی بار دیگر نشان داد که تعهد به محیط زیست و مسئولیت‌های اجتماعی، تنها یک شعار نیست بلکه بخشی از راهبرد پایدار این شرکت صنعتی برای آینده‌ای سبزتر و پایدارتر است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =