به گزارش خبرنگار ایراسین، در دیداری معوقه از هفته بیستودوم لیگ برتر ایران، تیمهای فولاد خوزستان و تراکتور تبریز از ساعت ۱۹:۳۰ امشب (جمعه) در ورزشگاه شهدای فولاد اهواز مقابل یکدیگر صفآرایی کردند. این رقابت نفسگیر در نهایت با پیروزی ۲ بر ۱ به سود تراکتور به پایان رسید.
گلهای تیم تبریزی را دوماگوی دروژدک در دقیقه ۴۶ و مهدی هاشمنژاد در دقیقه ۳+۹۰ به ثمر رساندند. در مقابل، فولاد تنها موفق شد در واپسین لحظات بازی و توسط ابوالفضل زاده عطار در دقیقه ۱+۹۰ دروازه حریف را باز کند.
این برد شیرین موجب شد شاگردان دراگان اسکوچیچ با کسب ۶۱ امتیاز، صدر جدول را حفظ کرده و فاصلهشان با تعقیبکننده اصلی، سپاهان، را به ۵ امتیاز افزایش دهند. فولاد نیز با این شکست، در همان جایگاه چهارم با ۴۸ امتیاز باقی ماند.
یکی از نکات قابل توجه این دیدار، وقفه ۲۰ دقیقهای به دلیل قطع مانیتور VAR بود؛ اتفاقی که در دقیقه ۵۰ هنگام بررسی صحنهای مربوط به برخورد هاشمنژاد با مدافع فولاد رخ داد. عدم دسترسی داور به بازبینی ویدئویی، موجب شد بازی متوقف شده و در نهایت ۲۴ دقیقه وقت اضافه برای آن در نظر گرفته شود.
موعود بنیادیفر، داور مسابقه، در این دیدار موسی کولیبالی را در دقیقه ۸۵ با کارت قرمز از زمین اخراج کرد و یک کارت زرد نیز به دانیال اسماعیلیفر از تراکتور نشان داد.
ارسال نظر