سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در بازدید محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور از غرفه گروه فولاد مبارکه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ در گزارشی از وضعیت صادرات فولاد مبارکه گفت: فولاد مبارکه تقریباً بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در کشور است و امسال هدف‌گذاری یک میلیارد دلار برای صادرات داریم. در گروه فولاد مبارکه به دلیل تأمین نیاز بازار داخلی، سهم بازار داخلی بیشتر شده و ما طرح‌هایی را ارائه داده‌ایم که بتوانیم بازار صادراتی را تقویت کنیم.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه با بیان اینکه در حال حاضر، محصولات ورق و حدود ۲ میلیون تن اسلب فولاد مبارکه به حدود ۵۰ کشور صادر می‌شود، افزود: حضور بیشتر در کشورهای همسایه در دستور کار فولاد مبارکه است و کارشناسان این شرکت برای فروش محصولاتی مانند ورق گرم، ورق سرد، قلع اندود و گالوانیزه به بازارهای جدید برنامه‌ریزی دارند.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت و قیمت ورق فولاد مبارکه در سطح منطقه شناخته شده است و مشتریان خاص خود را دارد، ادامه داد: اگر بتوانیم نیاز بازار داخلی را پوشش دهیم، حتی اگر تولید خود را تا دو تا سه برابر افزایش دهیم، بازارهای صادراتی کشش لازم را برای جذب این محصولات دارد.

زرندی تصریح کرد: در حال حاضر، ما حدود ۲۰۰ هزار تن ورق گرم صادر می‌کنیم و این امکان وجود دارد که این میزان تا ۶۰۰ هزار تن نیز افزایش دهیم.

مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در پاسخ به سوال معاون اول رئیس جمهور در خصوص آخرین وضعیت بهره‌برداری از نیروگاه‌ها ۶۰۰ مگاواتی خود تأمین فولاد مبارکه اظهار کرد: تاکنون ۸۰ مگاوات برق خورشیدی وارد مدار شده و هفته آینده با حضور سید محمد اتابک، وزیر صمت این میزان برق خورشیدی به ۱۲۰ مگاوات خواهد رسید.

وی افزود: دومین مجموعه پنل‌های خورشیدی را نیز وارد کرده‌ایم و هدف‌گذاری ما این است که تا تابستان امسال ظرفیت تولید برق خورشیدی خود را به ۲۵۰ مگاوات برسانیم.

زرندی اضافه کرد: نیروگاه سیکل ترکیبی فولاد مبارکه نیز با ظرفیت ۳۵۰ مگاوات وارد مدار شده است و بخش بخار آن تا آذرماه امسال وارد مدار خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 8 =