به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی فولاد سنگان، محمدی رفیع با اشاره به استقرار تدریجی این مدل گفت : ازآن جایی که نمی توان همه فرآیند های منابع انسانی را در زمان کوتاه مستقر نمود، این مدل به صورت تدریجی و مرحله ای طراحی شده و در هر مرحله تکاملی یک تغییر منحصربه فرد را در فرهنگ سازمانی ایجاد تا زمینه مناسب باهدف جذب، حفظ و توسعه منابع انسانی فراهم شود.
لازم به ذکر است، این مدل برگرفته از استانداردهای مرجع مدیریت منابع انسانی همچون مدل سرمایه گذاری انسانی (IIP) ، مدل بلوغ قابلیت های انسانی (PCMM) و ایزو 10018 بوده و از اعتبار علمی بالایی برخوردار است.
محمدی رفیع گفت: مدل تعالی منابع انسانی(34000)، 14 فرایند منابع انسانی را شامل 20000 امتیازو همچنین 12 متغیر در حوزه نگرش های منابع انسانی بوده که با 14000 امتیاز و در مجموع 34000 امتیاز داشته و در 5 سطح بلوغ (تعالی عملیاتی) وضعیت سازمان را ارزیابی و به طور مستمر تعالی می بخشد.
معاون توسعه سرمایه های انسانی فولاد سنگان افزود: این مدل پنج سطح بلوغ داشته که این مراحل پایه های متوالی و مستمر برای بهبود استعداد ها، توسعه منابع انسانی اثر بخش، مدیریت موفق سرمایه های انسانی و سازمان را در با هدف نیل به استراتژی ها یاری می رساند.
گفتنی است، در همین راستا جلسه راهبردی مدل تعالی منابع انسانی (34000) با حضور دکتر امرایی (مدیر عامل)، معاونین و جمعی از مدیران شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان برگزار گردید.
در این جلسه دکتر اثنی عشری (مشاور مدل تعالی منابع انسانی(34000)) مدل مربوطه و گام های پیاده سازی آن در شرکت فولاد سنگان را تشریح و بر اساس برنامه ریزی های انجام شده این مدل با محوریت واحد سازماندهی و طبقه بندی مشاغل در شرکت فولاد سنگان پیاده سازی خواهد گردید.
امید است با استمرارحرکت هوشمندانه در مراحل بلوغ، شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان بتواند به صورت متوازن این سطوح بلوغ را حاکم کرده تا تاثیر و ثمره چشمگیر این تلاشها در بهبود وضعیت منابع انسانی مشاهده و در نهایت شاخصهای مهم سازمانی ارتقاءیابد.
ارسال نظر