حسین ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: محصول شیر عرضه شده در بازار اصفهان در گاوداری های صنعتی، نیمه صنعتی و سنتی تولید و سپس راهی کارخانه های پاستوریزه می شود که تحت استانداردهای تعریف شده این شیر بسته بندی و راهی بازار مصرف می شود.
وی افزود: در ایستگاه های جمع آوری شده شیر آزمایش های ضروری بر روی شیر انجام می شود و شیر در چندین مرحله تحت آزمایش قرار می گیرد و چنانچه محصول شیر بار میکروبی داشته باشد از چرخه کارخانه خارج خواهد شد.
معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: مردم اصفهان از بابت سلامت شیر عرضه شده در سطح استان اصفهان مطمئن باشند.
وی سلامت گوشت دام عرضه شده در بازار مصرفی اصفهان را هم با نظارت دامپزشکی مطلوب ارزیابی کرد و افزود: چنانچه دامی از آب آلوده بنوشد بیمار می شود و بلافاصله توسط دامدار از مجموعه دام خارج می شود. نخستین آزمایشی که توسط دامپزشک انجام می شود بر روی آب و خوراک مورد استفاده دام است. اگر بار میکروبی دام زیاد باشد دستور به منع مصرف گوشت دام توسط دامپزشک صادر می شود.
ایراندوست گفت: گوشت عرضه شده به بازار مصرفی در گاوداری های بزرگ با راندمان بالا تولید می شود و هرگونه مشکلی در آب و خوراک دام بر سلامتی دام تاثیر می گذارد و دامداران مراقب کیفیت آب و خوراک مورد استفاده دام هستند.
وی به مردم اطمینان خاطر داد که گوشت و شیر عرضه شده در بازار مصرفی اصفهان با نظارت دقیق بهداشتی تولید و عرضه می شود و اینکه در کلیپی از تغذیه دام با فاضلاب خبر می دهد نباید باعث نگرانی در جامعه ایجاد کند.
ارسال نظر