به گزارش ایراسین، علی شمسی امروز در مصاحبه مطبوعاتی در جمع خبرنگاران ادامه داد: نبود مکانهای فرهنگی و زیرساختهای شهری یکی از دلایل وجود آسیبهای اجتماعی در این منطقه بوده که با احداث ورزشگاهها و سوق دادن جوانان به آنها تا حد زیادی آسیبها کاهش یافت.
وی با تاکید بر اینکه مصمم هستیم از وجود مسائلی در حوزه آسیب های اجتماعی جلوگیری کنیم، تصریح کرد: این منطقه با ۶ ورزشگاه بیشترین ورزشگاه را در در مناطق اصفهان به خود اختصاص داده و می توان گفت، این منطقه با اجرای پروژههای بزرگ و کوچک به یک کارگاه عمرانی بزرگ تبدیل شده که به سمت توسعه و آبادانی حرکت میکند.
مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان افزود: منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان در شمال شرقی این شهر با مساحت یک هزار و ۹۳۸ هکتار واقع شده که نیمی از منطقه خارج از محدوده خدماتی است و ۵۰۰ هکتار آن در پرتراکمترین نقطه جمعیتی واقع شده که دارای ۱۲ محله است و تراکم جمعیتی برخی از آنها همچون عمان سامانی زیاد است.
مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان با بیان اینکه مسائل این منطقه در سالهای گذشته کمتر مورد توجه قرار گرفته بود، تصریح کرد: باتوجه به سیاستهایی که در پیش گرفتهایم «رفع محرومیت» را در اولویت برنامهها قرار دادهایم و با افتتاح پروژههای عمرانی در سال جاری شاهد پویایی و رشد این منطقه خواهیم بود.
وی ادامه داد: منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان با اجرای پروژههایی همچون خط دو قطار شهری اصفهان، احداث پایانه مسافربری درون شهری شمال شرق، سومین میدان بزرگ شهری در محدوده بافت فرسوده، تقاطع غیرهمسطح در بزرگراه شهید اردستانی و خیابان فرهیختگان غبار محرومیت را از چهره این منطقه زدوده و توسعه و آبادانی را جایگزین آن خواهد کرد.
شمسی احداث سومین میدان شهری در راستای بازآفرینی بافت فرسوده را یکی از مهمترین پروژه های این منطقه دانست و افزود: ایجاد این میدان یکی از مباحث مهم دولت در حوزه بازآفرینی شهری است. در سومین میدان شهری اصفهان توجه به کمبود سرانههای فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، درمانی و هتل مورد نیاز در مجاورت حرم حضرت زینب مورد توجه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه خیابان فرهیختگان در نیمه دوم سال جاری آماده بهره برداری است، گفت: با افتتاح این خیابان که ترافیک شمال شهر را به دوش خواهد کشید، امنیت جانی شهروندان منطقه به آنها بازگردانده خواهد شد و دانش آموزانی که در مسیر خیابانهای عاشق اصفهانی شرقی و غربی، لاله و آیت الله غفاری به جهت تردد خودروهای سنگین امنیت نداشتند و اتصال آن به تقاطع غیرهمسطح در بزرگراه شهید اردستانی که نیمه دوم امسال مورد بهره برداری قرار می گیرد، برقرار خواهد شد.
مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: خیابان فرهیختگان به عرض ۳۶ متر و طول پنج کیلومتر پس از بهره برداری مشکلات ترافیکی منطقه را برطرف خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در سال ۹۸ پروژههایی در دست اقدام داریم، افزود: برای ادامه آزادسازی خیابان محوری اصفهانی در بودجه سال جاری منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان اعتبار لازم درنظر گرفته شده البته آزادسازی آن تدریجی خواهد بود.
شمسی تصریح کرد: منطقه ۱۴ یکی از مناطقی است که بیشترین سرانه ورزشی را برای شهروندان خود دارد.
وی با اشاره به ذهنیتهای عدهای از شهروندان در خصوص ساخت و ساز های اطراف حرم حضرت زینب گفت: تنها چهار هکتار از سومین میدان شهری اصفهان در اختیار اوقاف قرار دارد و شهرداری کمکی به اوقاف نمی کند؛ هم اکنون سفت کاری احداث بقعه که به اتمام رسیده و چند شبستان و یک پارکینگ در حال احداث برعهده اوقاف است و هیچ ریالی از عوارض شهری مردم منطقه ۱۴، شهر اصفهان و همچنین حسابهای ارزش افزودهای که به شهرداری ارائه میشود در این محدوده هزینه نخواهد شد و تمام هزینهها توسط اداره اوقاف و خیران تأمین میشود.
وی افزود: در بخش تجاریهای اطراف حرم حضرت زینب که در پیش بینی ۱۵ هکتار سومین میدان بزرگ شهری قرار دارد، ساخت مجتمع تجاری یکی از ۱۳ باکس تعریف شده برای اطراف حرم است که توسط سرمایه گذار شریک شهرداری در حال ساخت است و پس از اتمام پروژه، درآمد حاصل از آن را برای آزادسازی مابقی پروژه این میدان استفاده خواهیم کرد.
شمسی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعیین تکلیف پلاکهای مسکونی ریزدانه این منطقه گفت: در محله عمان سامانی بیشترین پلاکهای ریزدانه طی سالهای قبل ساخته شده است، اما باتوجه به اینکه ساکنان این منطقه رغبتی به آپارتمان نشینی ندارند و بیشتر پلاکهای مسکونی فاقد سند مالکیت است، نتوانستهایم طرحی مشابه طرح همت آباد را در این منطقه اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه در منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان ۴۵۰ هکتار بافت فرسوده وجود دارد، تأکید کرد: از بدو ورود به این منطقه تلاش کردیم تا برای جلوگیری از افزایش ریزدانهها اقدامات اساسی انجام شود، از این رو شاهد بودیم که در سال ۹۵ کمتر از انگشتان یک دست پلاکهای ریزدانه احداث شد.
مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: برای دو صحرای سودان با ۲۸ هکتار و باتان با ۳۴ هکتار «طرح جامع» برای تفکیکیهایی که دارای سرانه هستند به منظور ارتقاء کیفیت ساخت و سازها تبیین شده است.
وی با اشاره به برنامههای فرهنگی اجرا شده در سطح این منطقه گفت: سال گذشته با اجرای ۱۸۰ عنوان برنامه فرهنگی که ۷۰ هزار مخاطب از آن استفاده کردند، یکی از پرجمعیتترین و جذابترین برنامهها را در بین تمام مناطق برای شهروندان اجرا کردیم در واقع جذب مخاطب بالا ما را بر آن داشت که اجرای برنامههای نشاط آور را نیاز اصلی مردم بدانیم و در سال جاری این برنامهها را توسعه دهیم.
مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان گفت: درحال حاضر در منطقه ۱۴ سه فرهنگسرا وجود دارد از جمله فرهنگسرای دارک که قبلاً به عنوان کتابخانه فعال بود، اما باتوجه به نزدیکی کتابخانه آیت الله نایینی در ۳۰۰ متری آن، با تغییرکاربری این محل را به فرهنگسرا تبدیل کردیم.
شمسی گفت: در محلههای منطقه ۱۴ اصیلترین ایرانیها از قومهای بختیاری، عرب و اصفهانیهای اصیل ساکن هستند به طوری که محله ارزنان بیش از ۲۵۰ سال قدمت دارد.
وی ادامه داد: باتوجه به در حاشیه قرار گرفتن منطقه ۱۴، متأسفانه افراد جویای کار که از سایر استانها به شهر اصفهان مهاجرت می کنند، به دلیل نبودن شغل به حاشیه شهر رانده می شوند.
وی با بیان اینکه ایستگاه عمان سامانی به عنوان چهارمین ایستگاه خط دو با ۱۰درصد پیشرفت در دوشیفت کاری درحال احداث است، گفت: اعتبار ویژه برای احداث چهار ایستگاه خط دو مترو واقع در محدوده منطقه ۱۴ تخصیص یافته و محدودیتهای ترافیکی زیرگذر میدان عاشق اصفهانی تا پایان اردیبهشت ماه برچیده خواهد شد.
مدیر منطقه ۱۴ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: برای افزایش سرانه تفریحی شهروندان ساکن نیزدر این منطقه در محلههای باتان و سودان مکان یابی برای احداث باغ بانوان انجام شده که پس از تصویب اجرایی خواهد شد.
مدیرمنطقه ۱۴ شهرداری اصفهان گفت: این منطقه در حال توسعه و پیشرفت است و امیدواریم به زودی شاهد محرومیت زدایی از این منطقه باشیم.
ارسال نظر