• ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
  • کد خبر: 52435
  • readingTime: ۱ دقیقه
شیر

مدیرعامل اتحادیه لبنی گفت: بر اساس آخرین آمار سرانه مصرف لبنیات به ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم رسیده است که برای دستیابی به سرانه مصرف قبلی حمایت‌های لازم در پرداخت یارانه باید صورت بگیرد.

به گزارش ایراسین، علی احسان ظفری گفت: در شرایط کنونی بواسطه کاهش قدرت خرید مردم، اکثر واحدهای لبنی متوسط و کوچک با ۱۰ تا ۴۰ درصد ظرفیت اسمی خود فعالیت می‌کنند.

وی گفت: با توجه به فعالیت واحدهای لبنی با حداقل ظرفیت، جذب شیر واحدها پایین است، از این رو شیرخام تولیدی روانه کارخانجات شیرخشک می‌شود که متأسفانه شیرخشک هم به آن سوی مرزها قاچاق می‌شود.

ظفری متوسط سرانه مصرف شیرخام در دنیا را ۱۸۰ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: بر اساس آخرین آمار سرانه مصرف لبنیات به ۴۰ تا ۵۰ کیلو رسیده است و همواره برآورد می‌شود که استمرار نوسان نرخ ارز و مشکلات تولید ناشی از افزایش هزینه‌های تولید و کاهش قدرت خرید خانوار منجر به تعطیلی واحدهای لبنی و در نهایت کوچک شدن سفره خانوار منتج شود.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی با اشاره به تأثیر توزیع شیر مدارس در سرانه مصرف لبنیات گفت: توزیع شیر مدارس حداکثر ۴ تا ۵ درصد در ارتقای سرانه مصرف به شرط توزیع کامل اثر گذار است.

بر اساس گزارش ایسنا، وی گفت: با اشاره به راهکارهای اساسی ارتقای سرانه مصرف لبنیات گفت: بنابر آمار سرانه مصرف لبنیات در سال ۸۹، ۱۲۰ کیلوگرم بوده که برای رسیدن به همین میزان و همچنین ایجاد رونق در صنعت دامپروری باید همانند قبل یارانه تخصیص دهد چراکه توزیع کالابرگ نتوانسته اثری در رونق این صنعت و ارتقای سرانه مصرف داشته باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =