به گزارش خبرنگار ایراسین، حمید محمد بن سالم در این مراسم اظهار کرد: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر میکنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولینبار است که به اصفهان میآییم و روز گذشته با یک اصفهانگردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.
دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات متحده عربی گفت: در سالهای گذشته مجمع جهانی اتاقهای بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویسهای اتاقهای بازرگانی مطرح شد، برایناساس ما میخواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویسهای جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و بهعنوان اتاقهای بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیتها نرم و روان انجام میشوند.
وی با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشتهایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدمهایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخشهای خصوصی هموار کنیم.
به گزارش ایراسین، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقهای بین دولتها و سازمانهای منطقهای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بهعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.
ارسال نظر