• ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷
  • کد خبر: 53748
  • readingTime: ۲ دقیقه
قراضه

آخرین آمارها از کاهش واردات و صادرات قراضه آهن در آمریکا خبر می‌دهد در مقابل مصر به یکی از مصرف‌کنندگان بزرگ قراضه در ماه‌های‌ گذشته تبدیل شده‌ است. ۳ ماه ابتدایی سال ۲۰۲۴ مصر و بعضی از کشورهای جنوب آسیا خریداران بزرگ قراضه آهن بودند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، بازار قراضه آهن ۳ ماه دوم سال ۲۰۲۴ را در شرایط رکودی سپری می‌کرد. اگرچه داده‌ها نشان می‌دهد بازار قراضه آهن در ۳ ماه اول سال ۲۰۲۴ نیز تقاضای پایینی داشت، زیرا مصرف بسیاری از کشورهای جهان کاهش یافت. در آمریکا واردات و صادرات قراضه آهن در ۳ ماه اول سال ۲۰۲۴ کاهش یافته است و به دنبال آن قیمت قراضه بر مدار نزول قرار گرفت. منابع مختلف در آمریکا پیش‌بینی می‌کنند قیمت قراضه آهن در هفته‌های پیش‌رو کاهش پیدا کند.

مصر ناجی بازار قراضه آهن می‌شود؟

جدیدترین آمار منتشر شده از کاهش مصرف واردات و صادرات قراضه آهن در آمریکا حکایت دارد. در واقع تقاضا برای قراضه آهن در بسیاری از کشورهای جهان کاهش یافته است. در ترکیه نیز گزارش‌ها از افت چشم‌گیر تقاضا خبر می‌دهد. قیمت قراضه آهن وارداتی ترکیه در روزهای گذشته به ۳۸۰ دلار به ازای هر تن کاهش یافت در مقابل در تعدادی از کشورهای جهان مانند مصر مصرف قراضه روند صعودی دارد. مدیر زنجیره تأمین فولادسازی سوئز استیل مصر دراین‌باره به فست‌مارکت گفت: تولید فولاد خام در مصر و واردات قراضه آهن در ۳ ماه ابتدایی سال جاری به صورت چشم‌گیری افزایش یافته است. در شرایطی که بازار قراضه آهن از کاهش تقاضا رنج می‌برد مصر تقاضای بالایی ایجاد کرد و همین مسئله تا کنون مانع از ریزش قیمت شدید قراضه آهن در بازارهای منطقه به خصوص ترکیه بود.

آخرین گزارش‌ها از کاهش قیمت انواع مختلف قراضه آهن در ترکیه خبر می‌دهد. در آمریکا قیمت قراضه‌آهن در ایالات مختلف شرایط متفاوتی دارد. در تعدادی از ایالات قیمت قراضه نزولی است و در ایالاتی مانند نیویورک قیمت قراضه تا بیش از ۵ درصد افزایش یافته است. بازار قراضه آهن در اروپا نیز مانند آمریکا جهت خاصی ندارد ولی برآیند قیمت‌ها افزایشی است. اواخر هفته قیمت قراضه آهن صادراتی اروپا تا ۰.۵ درصد کاهش یافت و قیمت قراضه در بسیاری از کشورهای آسیا صعودی است.

مصر ناجی بازار قراضه آهن می‌شود؟

این هفته بیشترین افزایش قیمت قراضه آهن در هند اتفاق افتاد. قیمت‌ها در بنگلادش نیز صعودی بود ولی آخرین معاملات قراضه آهن در تایوان با قیمت کمتری منعقد شد. ژاپنی‌ها نیز مانند کشور هند و بنگلادش در طول هفته‌های گذشته مشتری پای ثابت قراضه آهن بودند. مصرف بالای قراضه آهن در این کشور بر قیمت‌های صادراتی آنها افزود.

ماه‌های گذشته بازار قراضه آهن در آمریکا با کاهش تقاضا ریزشی شد ولی کشورهای آسیایی به ویژه جنوب آسیا محرک بالایی برای بازار قراضه آهن بودند. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد این کشورها در نیمه دوم سال جاری تقاضای بالایی برای قراضه آهن دارند ولی قراضه آهن در آمریکا چشم‌انداز مثبتی ندارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =