به گزارش خبرنگار ایراسین، مهدی هادی اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ کیلوگرم محموله قارچ خوراکی در استان اصفهان که آماده استفاده در محصولات گوشتی سوسیس و کالباس بود کشف، ضبط و معدوم شد.
وی ادامه داد: چنانچه مصرف کنندگان به علت غیر استاندارد بودن کالا یا خدمت، متحمل هر گونه خسارت و ضرر (مالی، ایمنی و سلامتی) شده باشند، میتوانند به ادارهکل استاندارد استان و یا نمایندگیهای استاندارد در شهرستان (کاشان و گلپایگان) مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.
مهدی هادی گفت: با استناد به ماده ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران مجازند بهمنظور اجرای فرایند بازرسی و نمونهبرداری به محلهای تولید، بستهبندی، تمرکز، عرضه و فروش کالاها و یا مراکز ارائه دهنده خدمات مشمول استاندارد اجباری مراجعه کنند.
ارسال نظر