• ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۰
  • کد خبر: 54129
  • readingTime: ۱ دقیقه
آشپزی با قارچ

مدیر کل استاندارد استان اصفهان گفت: بیش از ۲۰۰ کیلو گرم قارچ خوراکی غیر استاندارد و غیر بهداشتی در استان اصفهان کشف و از چرخه مصرف خاج شد.

به گزارش خبرنگار ایراسین، مهدی هادی اظهار کرد: بیش از ۲۰۰ کیلوگرم محموله قارچ خوراکی در استان اصفهان که آماده استفاده در محصولات گوشتی سوسیس و کالباس بود کشف، ضبط و معدوم شد.

وی ادامه داد: چنانچه مصرف کنندگان به علت غیر استاندارد بودن کالا یا خدمت، متحمل هر گونه خسارت و ضرر (مالی، ایمنی و سلامتی) شده باشند، می‌توانند به اداره‌کل استاندارد استان و یا نمایندگی‌های استاندارد در شهرستان (کاشان و گلپایگان) مراجعه و شکایت خود را ثبت کنند.

مهدی هادی گفت: با استناد به ماده ۱۹ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران مجازند به‌منظور اجرای فرایند بازرسی و نمونه‌برداری به محل‌های تولید، بسته‌بندی، تمرکز، عرضه و فروش کالاها و یا مراکز ارائه دهنده خدمات مشمول استاندارد اجباری مراجعه کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =