به گزارش خبرنگار ایراسین، علیرضا منیری ابیانه مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران با اشاره به اهمیت بهرهگیری از مزیتهای رقابتی و نسبی کشور در راستای هوشمند بودن ابرپروژهها گفت: در این راستا از یک مشاور بینالمللی و طراز اول جهانی کمک گرفته شد و با مطالعات مفصلی که صورت گرفت، مقرر شد بر مبنای تکمیل زنجیرهی ارزش گاز متان در مجموع ۶ واحد شامل پنج واحد جی تی ایکس و یک واحد اوره آمونیاک در فاز نخست پروژه منطبق بر استانداردهای جهانی و استفاده از تکنولوژی تولید محصولات الفینی بدون نیاز به گاز اتان، ساخته شود.
وی افزود: مطالعات اجتماعی هاب سوم پتروشیمی و تدوین سند مسئولیت اجتماعی این هاب توسط دکتر محمدتقی فرور که از بنیان گذاران سازمان حفاظت محیط زیست ایران بود انجام شده است.
مرحوم محمدتقی فرور رئیس کنسرسیوم بینالمللی قرقهای بومی و رئیس هیئت مدیره مؤسسه توسعه پایدار و محیط زیست و طراح و مدیر اولین برنامه توسعه مشارکت اجتماعی در ایران با نام «طرح توسعه یکپارچه سلسله» بوده است.
وی با بیان اینکه در سیل پایان سال ۱۴۰۲ و ماه ابتدای سال ۱۴۰۳ مجموعه شهرک پتروشیمی مکران در خدمت مردم سیلزده جنوب بلوچستان بوده است
افزود: تمام مجموعههای پتروشیمی مستقر در این منطقه در چنین شرایطی بایستی همراه مردم باشند تا گوشهای از آلام مردم را کاهش دهند.
وی از اختصاص امکانات مجتمع پتروشیمی مکران در حمایت از مجموعه فرهنگی و ورزشی آکادمی بلوچ که در ردههای سنی کودک تا جوان منطقه را در ورزش فوتبال آموزش میدهند خبر داد.
منیری ابیانه تصریح کرد: این کار با هدف اجرای برنامههای مسئولیت اجتماعی شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران انجام شده است.
وی اظهار کرد: در ماه گذشته علمای محترم اهل سنت بلوچستان، ضمن بازدید از بخشهای مختلف بزرگترین طرح صنعتی سیستان و بلوچستان، از آخرین پیشرفتها، دستاوردها و فعالیتهای صورت گرفته مطلع شدند و ضمن ابراز خرسندی از تأسیس مگاپروژه شهرک پتروشیمی مکران در چابهار، بیان داشتند آماده همکاری در تسهیل ارتباطات مردم بومی با جامعه صنعتی هستند.
در این جلسه، علیرضا منیری ابیانه ضمن تشریح اهداف شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمیهای منطقه مکران، به فعالیتهای شرکتها در جهت ایفای مسئولیت اجتماعی آن شرکتها پرداخت.
ریاست شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمی منطقه مکران، عنوان داشت در جهت نیل به توسعه، ضروریست که نسبت به شناخت فرهنگ جامعه بومی منطقه اشراف و آگاهی خوبی داشته باشیم.
وی افزود: بایستی در این اجتماع فوق العاده خوب و خون گرم به گونهای رفتار کرد تا منطقه توسط خود مردم مورد صیانت و مراقبت قرار گیرد.
منیری ابیانه ادامه داد: مسئولیت اجتماعی در دراز مدت میتواند جامعه محلی و صنعت را در راستای توسعه پایدار همسو کند و این موضوع با داشتن رابطه اخلاق مدارانه در شرکتها با جامعه محلی صورت میپذیرد.
ارسال نظر