به گزارش ایراسین، این شرکت دانشبنیان که از سال ۱۳۷۷ تأسیس شده است، در حوزه طراحی و تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته مانیتور علائم حیاتی بیمار، ونتیلاتورهای پیشرفته ICU، الکتروکاردیوگراف و الکتروشوکهای AED و ساکشن فعالیت دارد که در بخشهای مراقبت ویژه CCU، ICU و بخشهای اورژانس و آمبولانسها به کار گرفته میشود.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان درباره دلایل برگزیده شدن این مجموعه در رده غزالهای دانشبنیان گفت که این شرکت توانسته است کشور را از وابستگی کامل در حوزه طراحی و تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته برهاند و ایران را به صادرکننده این محصولات پیشرفته به اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکای جنوبی بدل کند.
رضا یعقوب زاده ادامه داد: اکنون شرکت ما با بهکارگیری بیش از ۳۶۰ نفر نیروی انسانی مجرب که بیش از ۷۰ نفر از آنها در واحد تحقیق و توسعه، استانداردسازی و تضمین کیفیت مشغول به کار هستند، توانسته سیستمهای تولیدی خود را در تخصصیترین مراکز درمانی کشور به شکل بسیار گسترده و بیش از ۷۰ هزار دستگاه نصب شده در سراسر کشور به کار گیرد که دارای رضایتمندی بالای ۸۵ درصد است.
وی کسب جوایز متعدد علمی و صنعتی از قبیل جشنواره خوارزمی، جشنواره شیخ بهایی، واحد صنعتی نمونه، واحد تحقیقاتی نمونه، کارآفرین برتر کشوری، رعایت حقوق مصرفکنندگان طی سالهای متمادی را از دیگر افتخارات این مجموعه برشمرد و گفت: این شرکت بینالمللی برای خنثی کردن تبعات تحریمها از ۱۵ سال پیش نسبت به ایجاد خط تولید تجهیزات پزشکی در مالزی اقدام کرده که در ادامه خط تولید تجهیزات پزشکی در مالزی، خط تولید تحت لیسانس در کشور بلاروس و در سالهای اخیر نیز خط تولید در کشور سوئد راهاندازی کرده و در سال ۹۹ خط تولید محصولات در ترکیه و عراق و اندونزی نیز افتتاح شده است.
یعقوبزاده ادامه داد: محصولات طراحی و تولید شرکت ما علاوه بر اینکه با برند Saadat در ایران طراحی، تولید و صادرات میشود با برندهای اروپایی نیز در دنیا عرضه میشود، از آنجا که تمام محصولات Hi-Tech این شرکت مطابق استانداردهای اتحادیه اروپا و FDA آمریکا طراحی و تولید شده است؛ بنابراین در اقدامی خلاف جهت آنچه معمول بوده است اکنون در قالب قراردادهای انتقال تکنولوژی از ایران به کشورهای خارجی یا تولید تحت نظارت ایران و به صورت OEM در آلمان تحت برند Heyer در ایتالیا تحت برند Siare ، در ترکیه تحت برند Eretna در بلاروس تحت برند Integral در سوئد تحت برند Trionara نیز عرضه میشود.
به گفته این فعال دانشبنیان، تمام قطعات به کار رفته در دستگاهها از صفر تا صد در این شرکت طراحی و تولید میشود؛ از قطعات ریز مثل کانکتورها و پیچها تا سختافزارها و نرمافزارهای بُردهای الکترونیکی و دیجیتالی و الگوریتمهای پردازش سیگنال و سیستم عامل و قطعات مکانیکی و قالبهای پلاستیکی کاملاً در داخل شرکت طراحی و تولید میشود.
یعقوب زاده ادامه داد: شرکت ما در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه در اقدامی هماهنگ با مرکز اورژانس کشور با کمک دانش فنی فناورانه ایجاد شده در شرکت، سامانهای را طراحی کرد که در طرح ۲۴۷ اورژانس فعال شد و عملکرد این سامانه در سال ۹۶ بسیار اثربخش بوده و طی این سالها بیش از یک میلیون بیمار از این سیستم خدمات گرفتهاند و توانسته است جان بیش از پتج هزار نفر را از مرگ حتمی نجات دهد و حدود ۱۵ هزار نفر ضایعات ناشی از عارضه قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. در شرایط بحران اخیر جهانی کرونا هم با افزایش ظرفیت تولید مانیتور علائم حیاتی به میزان ۸۰۰ دستگاه در ماه هیچ مشکلی برای کادر درمانی کشور ایجاد نشد.
وی تصریح کرد: با توجه به وجود زیرساختهای علمی و تولیدی موجود، بلافاصله پس از شروع بحران کرونا و نیاز مبرم شبکه درمان کشور به ونتیلاتورهای پیشرفته ICU، مدیریت شرکت نسبت به بازنگری اساسی برنامه تولید اقدام کرد و در یک جهش بی سابقه ظرفیت پیشبینی شده تولید سالانه ونتیلاتور را از ۱۰۰ دستگاه به سه هزار دستگاه افزایش داد. انجام این مهم در شرایطی صورت گرفت که اکثر واحدهای تولیدی به دلیل کرونا تعطیل اعلام شد و از طرفی تأمین ارز مورد نیاز برای خرید برخی قطعات خاص در پایان سال توسط بانک مرکزی به راحتی میسر نبود و از طرفی تامینکنندگان خارجی این قطعات نیز با افزایش تقاضا از طرف سایر سازندگان بینالمللی ونتیلاتور مواجه شدند و بنابراین زمان تحویلها و قیمتهای قطعات به شدت افزایش یافت، انتقال ارز نیز به دلیل تحریمهای بانکی با مشکلات عدیدهای روبهرو شد. اکنون به ظرفیت تولید ۵۰۰ دستگاه ونتیلاتور در ماه دست یافتهایم و امکان صادرات محصول نیز در کنار تأمین نیاز داخل کشور میسر شده است.
ارسال نظر