ارتباطات

مشاور وزیر در توسعه ارتباطات در مناطق روستایی و مجری طرح خدمات عمومی اجباری (USO) تاکید کرد: مطابق تکلیف قانونی در برنامه هفتم توسعه، همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور به شبکه ارتباطی متصل می‌شوند.

به گزارش ایراسین، نیک‌محمد بلوچ‌زهی با بیان اینکه پوشش ۱۰۰ درصدی روستاهای بالای ۲۰ خانوار بر اساس دو اصل «تکلیف قانونی» و تحقق «عدالت ارتباطی» از جمله اولویت‌های وزارت ارتباطات در این دوره است، گفت: ۳۹ هزار و ۶۴۵ روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور وجود دارد و بر اساس بررسی‌های کارشناسی انجام شده، حدود ۱۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار باقی‌مانده در سراسر کشور تا پایان برنامه هفتم پیشرفت به این شبکه متصل می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی لازم برای تحقق تکالیف قانونی و دستیابی به اهداف تعیین شده به سرعت در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در نخستین اقدام پس از آغاز به کار دولت چهاردهم و با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وضعیت اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت و روستاهای نیازمند ارتقای کیفیت و فاقد هرگونه دسترسی شناسایی شد.

مشاور وزیر در توسعه ارتباطات روستایی گفت: حدود هفت هزار روستا در دستور کار اپراتورهای سیار بوده و بیش از سه‌هزار روستای جدید نیز شناسایی شد و در فرآیند کاری این مجری قرار گرفتند.

بلوچ‌زهی با اشاره به اینکه بخشی از روستاهای مذکور فاقد پوشش بوده و بقیه روستاها نیز از پوشش مطلوبی برخوردار نیستند، توضیح داد: با توجه به تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مبنی بر بهبود کیفیت دسترسی به خدمات، همه این روستاها در برنامه‌های توسعه‌ای این وزارتخانه در دوره جدید قرار دارد.

مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی همچنین عنوان‌کرد: به دلیل اینکه اغلب روستاهای باقی‌مانده در مناطق دورافتاده و صعب العبور قرار دارند، برای ایجاد یا بهبود پوشش، علاوه بر مساعدت و همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی، نیازمند تأمین اعتبار مازاد به‌منظور ایجاد جاده دسترسی، احداث شبکه برق و همچنین زیرساخت‌های شبکه انتقال است که همین عوامل سرعت اجرای پروژه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =