بازنشستگی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: اگر بخواهیم بدون بدهکاری وارد سال آینده شویم، ماهانه ۹۰ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم و در حال حاضر چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بازنشسته داریم.

به گزارش ایراسین و به نقل از سازمان تأمین اجتماعی، «مصطفی سالاری» در مراسم گرامیداشت روز پرستار و تقدیر از پرستاران نمونه کشوری افزود: اگر پرستاران از شغل و فعالیت خود راضی باشند، این رضایت به بخش عمدهای از مردم که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، منتقل می‌شود؛ از این رو رضایت پرستاران برای همه همکاران ما در سازمان تأمین اجتماعی مهم است.

وی با اشاره به وظایف و تعهدات این سازمان، گفت: تأمین اجتماعی در بخش درمان دو وظیفه بر عهده دارد؛ یکی خرید راهبردی درمان و دیگری تولید خدمات درمانی است.

این مقام مسئول ادامه داد: در تولید درمان، پرستاران تلاشگران اصلی هستند. خرید درمان هم کار مهمی است و اگر نتوانیم به موقع تعهداتمان را انجام بدهیم، درمانگران دیگر در مراکز دانشگاهی و بخش خصوصی با مشکل مواجه می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: بر این اساس، کارکرد سازمان تأمین اجتماعی هم در قبال پرستارانی که به‌طور مستقیم افتخار همکاری با آنان را دارد و هم برای پرستارانی که در مراکز درمانی دیگر کار می‌کنند، مهم است.

سالاری با اشاره به وضعیت منابع و مصارف سازمان تأمین اجتماعی، افزود: اگر بخواهیم در چند ماه باقی مانده سال جاری همه خدماتمان از جمله هزینه‌های درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم را به موقع بپردازیم و البته مستمری‌ها و سایر تعهدات را پرداخت کنیم، با وجود متناسب سازی که از این ماه اجرایی می‌شود و با معوقه‌های که به مراکز درمانی و به همکاران خودمان داریم و باید پرداخت شود، باید ماهانه ۹۰ هزار میلیارد تومان تأمین مالی کنیم.

وی اضافه کرد: یعنی اگر بخواهیم در آخر امسال بدون بدهکاری وارد سال آینده شویم، ماهانه ۹۰ هزار میلیارد تومان منابع نیاز داریم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تاکید کرد: برای تأمین این منابع علاوه بر وصول حق بیمه، باید سود سهام شرکت‌های بخش اقتصادی را وصول کنیم و روی وصول مطالباتمان از دولت هم حساب کنیم که البته آن هم غیرنقدی است و باید تبدیل به نقدینگی شود.

چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بازنشسته داریم

وی افزود: از طرف دیگر، طی سه سال گذشته نزدیک به یک میلیون نفر به بازنشستگان این سازمان اضافه شده است و از سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر به چهار میلیون و ۳۰۰ هزار نفر رسیدهایم.

سالاری تصریح کرد: یعنی غیر از افزایش سنواتی پرداخت‌ها که به حقوق و مستمری‌ها اضافه شده، به تعداد افراد مستمری بگیر هم افزوده شده است. در پرداخت مستمری، فقط بحث حقوق و مستمری خود بازنشستگان و مستمری بگیران نیست، بحث زندگی و معیشت چهار میلیون و ۳۰۰ هزار خانوار است که ماهانه اگر حق و حقوقشان را به موقع نپردازیم، زندگی و معیشتشان با مشکل مواجه می‌شود.

وی گفت: در بخش خرید خدمات درمانی هم اگر تعهدات پرداخت نشود یا با تأخیر انجام شود، مراکز درمانی کشور با مشکل مواجه می‌شوند. بر این اساس هزینه‌های سازمان هیچکدام تأخیر بردار نیست و مهم است که به موقع پرداخت شوند.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مراسم، با تبریک روز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار گفت: بدون اغراق جامعه پرستاری و زیرگروه آن، از ستونهای ارزشمند نظام سلامت و سنگ صبور نظام سلامت است.

«مهدی اسلامی» افزود: کادر نظام سلامت در همه دنیا دچار کمبود زیادی در همه رده‌هاست، از جمله در کشور ما هم این مشکل وجود دارد و به‌طور قطع این پیام را برای ما دارد که در جذب و نگهداشت این نیروهای ارزشمند و حیاتی، هر چه بیشتر و بهتر بکوشیم.

وی ادامه داد: با این همه باید به پرستاران و کادر درمان تأمین اجتماعی تبریک گفت که مطابق سالنامه منتشر شده توسط وزارت بهداشت، در همه شاخص‌ها، مراکز درمانی تأمین اجتماعی حتی از مراکز دانشگاهی شرایط بهتری دارند.

اسلامی گفت: در کشور ما از حدود ۲۸۰ هزار نفر زیرمجموعه پرستاری، ۲۰۰ هزار نفر فعال و مشغول به کار هستند که ۱۶۰ هزار نفر در حوزه دانشگاهی و ۴۰ هزار نفر در خارج از حوزه دانشگاهی مشغول خدمت هستند.

وی اضافه کرد: مطابق آمارها از مجموعه ۵۰ هزار نفر کادر درمان سازمان تأمین اجتماعی، یک سوم کادر پرستاران هستند، اما اگر با توجه به کمبود پرستار در کشور -هم نسبت به سرانه و هم نسبت به تخت فعال، قیاس کنیم این کمبود در سازمان تأمین اجتماعی مقداری بیشتر است. از این رو عزیزان پرستار در حوزه تأمین اجتماعی از نظر خدمتی، بار بیشتری از مجموعه پرستاران خارج از حوزه تأمین اجتماعی تحمل می‌کنند که این هم جای قدردانی بیشتری دارد.

معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در مراکز ملکی تأمین اجتماعی بیش از ۴۰۰ مرکز درمانی اعم از بیمارستان، دی کلینیک، کلینیک، درمانگاه و پلی کلینیک فعال داریم که ۱۷ هزار کادر پرستاری ما در این ۴۰۰ مرکز مشغول خدمت هستند.

همچنین در این مراسم، «مهدی ناقوسی» مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی نیز طی سخنان کوتاهی گفت: امروز در این مراسم از ۱۱۹ نفر از بهترین‌های پرستاری نمونه کشوری تقدیر و تشکر خواهیم کرد که ۱۰۰ نفر از مراکز درمانی ملکی تأمین اجتماعی و ۹ نفر از جامعه بسیج پزشکی تأمین اجتماعی هستند. اما امسال برای نخستین بار از پرستاران چهار بیمارستان تأمین اجتماعی که در حوزه اعتباربخشی حائز رتبه شدند نیز تقدیر می‌شود.

وی افزود: در سال جاری بیمارستان فاطمه زهرا (س) نجف آباد، حائز درجه عالی و بیمارستان میلاد تهران، بیمارستان شهدای یزد و بیمارستان پیامبر اعظم کرمان درجه یک برتر را کسب کردند و به خاطر همین سهمیه ویژه ای برای آنها در نظر گرفته شد و ۱۰ نفر به طور اختصاصی از این چهار بیمارستان تقدیر می‌شوند. همچنین طی مراسمی ۵۶۰ نفر از پرستاران نمونه، در سراسر کشور در مدیریت درمان استان‌ها مورد تقدیر قرارگرفته‌اند.

مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: امسال بیش از ۹۰ درصد بیمارستان‌های ما درجه یک اعتباربخشی را کسب کردند که از این جهت پرستاران تأمین اجتماعی در اعتباربخشی به مراکز درمانی ما نقش ویژه‌ای داشتند. از جهت عملکردی هم بر اساس سالنامه وزارت بهداشت، مراکز ملکی ما در مقایسه با مراکز درمانی دانشگاهی و سایر مراکز، بر اساس شاخص‌های درمانی رتبه برتر را کسب کرده‌اند که در این مورد هم پرستاران نقش بسیار مهمی داشتند

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =