عطایی پور

معاون خرید فولاد مبارکه گفت: خرید شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا به خوبی می‌تواند کسری چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تنی گندله در فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا و همچنین کسری ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی کنسانتره فولاد مبارکه را برطرف کند و بازوی بسیار قوی در جهت تأمین پایدار فولاد مبارکه است که بتوانیم به راحتی مواد اولیه را در راستای افزایش تولید داشته باشیم.

مصطفی عطایی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین در خصوص خرید شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا توسط فولاد مبارکه اظهار کرد: فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین شرکت فولادساز ایران از مجموعه‌های مختلفی همچون گندله سازی، خطوط احیا، فولادسازی، نورد گرم، نورد سرد، ورق گالوانیزه، ورق قلع‌اندود و ورق رنگی تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه هر یک از این بخش‌ها در بیرون از کارخانه فولاد مبارکه به عنوان یک مجموعه بزرگ تلقی می‌شود، افزود: در جهت تداوم توسعه و ایجاد هماهنگی بین خطوط که هر کدام باید خوراک بعدی را ایجاد کند، ضروری است که ساز و کارهایی در راستای جلوگیری از توقف خط تولید دیده شود.

معاون خرید فولاد مبارکه با بیان اینکه یکی از وظایفی که این معاونت بر عهده دارد خرید همه قطعات یدکی، تجهیزات و به ویژه مواد اولیه خطوط تولید است، گفت: تاکنون علی رغم تحریم‌های سختی نیز که برای فولاد مبارکه در نظر گرفته شده با همت همکاران و و فضل الهی هیچ گونه توقفی در خطوط تولید ایجاد نشده است.

وی اضافه کرد: فولاد مبارکه همواره در زمینه تأمین مواد اولیه دغدغه داشت و دچار مشکل بود، حتی زمانی خام فروشی زیاد شده بود و امروز نیز اکثر تولیدکنندگان مواد اولیه به سمت ساخت کارخانه‌های فولادسازی رفته‌اند و توازن این ماده حیاتی برای فولاد مبارکه دچار دگرگونی شد، بر این اساس این شرکت طی سال‌های گذشته به ویژه طی سه سال اخیر به فکر تأمین پایدار مواد اولیه خود بود که با خرید معادنی در اصفهان و یزد تاحدودی این هدف را اجرایی کرد.

عطایی پور ادامه داد: اما برای تأمین پایدار و تداوم تولید فولاد مبارکه و با توجه به اینکه این شرکت به یک هلدینگ تبدیل شده، نیاز است که در زمینه تأمین مواد اولیه و به ویژه تأمین آن دقت بیشتری داشته باشد. بر این اساس در جلسات مختلفی خرید شرکت صنایع معدنی کانی سازان کیمیا مطرح شد، البته در این بین باید یادآور شوم که در گذشته تنها دغدغه فولاد مبارکه تأمین مواد اولیه بود اما طی سال‌های اخیر تأمین برق، گاز و آب نیز به این دغدغه اضافه شد اما فولاد مبارکه با راه‌اندازی نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی سیکل ترکیبی و ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی و همچنین انجام مطالعات در میادین گازی و همکاری در پروژه انتقال آب این چالش‌ها را نیز تاحدودی برطرف کرد.

وی با بیان اینکه خرید شرکت صنایع معدنی کانی‌سازان کیمیا به خوبی می‌تواند کسری چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تنی گندله در فولاد مبارکه و مجتمع فولاد سبا و همچنین کسری ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تنی کنسانتره فولاد مبارکه را برطرف کند، گفت: خرید اُپال بازوی بسیار قوی در جهت تأمین پایدار فولاد مبارکه است که بتوانیم به راحتی مواد اولیه را در راستای افزایش تولید داشته باشیم.

معاون خرید فولاد مبارکه با بیان اینکه اُپال در حال حاضر تولید ۲.۶ میلیون تنی کنسانتره و ۵ میلیون تنی گندله را دارد، گفت: در طرح توسعه تولید کنسانتره را به ۵ میلیون تن افزایش خواهد داد و در بخش کنسانتره نیز تأمین خواهیم شد و این مجموعه می‌تواند نه تنها شرکت فولاد مبارکه بلکه این هلدینگ را از لحاظ کسری گندله و کنسانتره پوشش دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =