دارو سازی

رئیس سازمان غذا و دارو از تسهیل شدن تخصیص ارز و تسهیلات برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: در حوزه تأمین نقدینگی، جلسه‌ای با بانک مرکزی برگزار گردید و ابلاغیه‌ای که از قبل در جریان بود و با تأخیر مواجه شده بود، دریافت شد.

به گزارش ایراسین به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی اظهار داشت: در راستای تسهیل فرآیند تأمین نقدینگی و رفع موانع بانکی برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی، جلسه‌ای با حضور مسئولان سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی برگزار شد و براساس این ابلاغیه، مقرر شد زمانی که تخصیص ارز در نظر گرفته می‌شود، بازه ۱۸۰ روزه برای تأمین ارز لحاظ شود.

معاون وزیر بهداشت از تصویب مصوبه‌ای دیگر برای تسهیل امور بانکی شرکت‌های تولیدی خبر داد و اظهار داشت: براساس این مصوبه، شرکت‌های فعال در زمینه دارو و تجهیزات پزشکی دیگر نیازی به نامه سازمان غذا و دارو برای دریافت تسهیلات مربوط به کالاهایی که قبلاً قیمت‌گذاری و به فروش رفته‌اند، نخواهند داشت.

پیرصالحی تاکید کرد: این مصوبه به‌منظور تسهیل فرآیندهای بانکی و جلوگیری از ایجاد خلل در امور شرکت‌ها تصویب شده و هم‌اکنون روی سایت سازمان قرار گرفته تا صنعتگران بتوانند از آن استفاده کنند.

رئیس کل بانک مرکزی پیش تر نیز دستورات لازم جهت رفع مشکل نقدینگی تأمین مواد اولیه دارو و کارخانه‌های دارویی و همچنین تسهیل و تسریع در تخصیص و تأمین ارز واردات دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی را صادر کرد که اعطای تسهیلات ۵۰ هزار میلیارد تومانی یکی از این دستورات است.

بر اساس این گزارش، در راستای کمک به تأمین نقدینگی و سرمایه در گردش مورد نیاز شرکت‌های دارویی و رفع کمبود دارو بر اساس تفاهمات صورت گرفته بین بانک مرکزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۱۵ و ۳۰ همت تسهیلات بانکی به شرکت‌های معرفی شده از سوی وزارتخانه یاد شده ابلاغ شد که عملکرد شبکه بانکی در سال‌های مذکور به ترتیب به مبلغ ۴۴.۷ و ۷۶.۴ هزار میلیارد تومان بوده است.

بر اساس دستور رئیس بانک مرکزی و به منظور حمایت از شرکت‌های دارویی، تجهیزات پزشکی و تولیدی شیر خشک از طریق شبکه بانکی، بانک مرکزی در سال ۱۴۰۳ نیز نسبت به ابلاغ تسهیلات به میزان ۵۰ همت (۳۵ همت شرکت‌های دارویی، ۱۳ همت تجهیزات پزشکی و ۲ همت شرکت‌های تولیدی شیرخشک) برای شرکت‌های معرفی شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اقدام کرد.

۲۰۰ میلیون یورو برای ثبت سفارش‌های دارو و تجهیزات پزشکی

بر اساس این گزارش، مقرر شد بانک مرکزی تا سقف ۲۰۰ میلیون یورو به صورت تخصیص اعتباری برای ثبت سفارش‌های دارو و تجهیزات پزشکی اقدام کند؛ همچنین با هماهنگی مسئولین ذیربط امکان پرداخت بدهی ارزی شرکت‌های دارویی به بانک مرکزی تا سقف ۲۰۰ میلیون یورو از طریق پذیرش اوراق گام ریالی فراهم شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 1 =