• ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
  • کد خبر: 65962
  • readingTime: ۲ دقیقه
گوگل

ابزار جدید مدل هوش مصنوعی گوگل موسوم به «دیپ ریسرچ»(Deep Research) اینجاست تا به پیچیده‌ترین سوالات شما پاسخ دهد. ابزاری که می‌تواند گزارش‌های پژوهشی دقیق در مورد برخی از موضوعات مهم تولید کند.

به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، هنگامی که گوگل در ماه فوریه مدل هوش مصنوعی Gemini 1.5 Pro را معرفی کرد، این شرکت توانایی خاصی از این مدل را تبلیغ کرد. به‌عنوان مثال، این الگوریتم می‌تواند جزئیاتی در مورد مأموریت «آپولو ۱۱» در ۴۰۲ صفحه ارائه دهد.

به نقل از تک‌کرانچ، اکنون گوگل با ابزاری به نام «دیپ ریسرچ» راهی عملی به مردم می‌دهد تا از این قابلیت‌ها استفاده کنند.

از امروز، کاربران «جیمنای ادونس»(Gemini Advanced) می‌توانند از «دیپ ریسرچ» برای ایجاد گزارش‌های جامع در مورد موضوعات پیچیده استفاده کنند.

آروش سلوان(Aarush Selvan) یک مدیر ارشد در تیم جمینای، پیش‌نمایشی از این ابزار را ارائه کرد. در نگاه اول، به نظر می‌رسد که مانند هر چت‌بات هوش مصنوعی دیگری کار می‌کند. همه تعاملات با یک اعلان شروع می‌شود. سلوان از جمینای خواست تا به او کمک کند تا برنامه‌های بورسیه تحصیلی را برای دانشجویانی که می‌خواهند بعد از دانشگاه وارد خدمات دولتی شوند، پیدا کند. اما همه چیز از آنجا متفاوت می‌شود که جمینای قبل از پاسخ به یک پرس و جو، ابتدا یک طرح تحقیقاتی چند مرحله‌ای را برای تأیید کاربر تولید می‌کند.

به عنوان مثال می‌خواهید جمینای گزارشی در مورد پمپ‌های حرارتی به شما ارائه دهد. در مرحله برنامه‌ریزی، می‌توانید به عامل هوش مصنوعی بگویید که اطلاعات مربوط به تخفیف‌ها و یارانه‌های دولتی را اولویت‌بندی کند یا این جزئیات را به کلی حذف کند. هنگامی که به جیمنای اجازه دهید، محیط وب را برای اطلاعات مربوط به درخواست شما جستجو می‌کند. این فرآیند می‌تواند چند دقیقه طول بکشد.

سلوان در نمایش آزمایش این ابزار گفت که گوگل دریافته است که اکثر مردم خوشحال هستند که منتظر بمانند تا جمینای کار خود را انجام دهد، زیرا گزارش‌هایی که این هوش مصنوعی تهیه می‌کند، بسیار دقیق است.

در مثال سوال درباره بورسیه، این ابزار یک گزارش چند صفحه‌ای کامل با نمودار تولید کرد و جمینای از نقل‌قول‌های موثق و پیوندها به تمام منابع استفاده کرده بود.

به گفته سلوان، «دیپ ریسرچ» از برخی از سیگنال‌های مشابه جستجوی گوگل برای تعیین اعتبار استفاده می‌کند.

گفته می‌شود هر چه سوالی که از می‌پرسید پیچیده‌تر باشد، احتمال بیشتری وجود دارد که پاسخ مفیدتری ارائه دهد، زیرا تحقیقات آن مطمئناً آن را به منابع معتبرتری هدایت می‌کند.

در نهایت زمانی که از کار جمینای راضی بودید، می‌توانید گزارش آن را به گوگل داکز(Google Docs) ارسال کنید.

اگر می‌خواهید «دیپ ریسرچ» را امتحان کنید، باید در برنامه One AI Premium Google ثبت‌نام کنید که شامل دسترسی به Gemini Advanced می‌شود.

این طرح پس از یک ماه آزمایشی رایگان، ۲۰ دلار در ماه هزینه دارد. همچنین در حال حاضر فقط به زبان انگلیسی موجود است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =