طباطبایی

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان گفت: گزینش معلمان بر مبنای گرایش سیاسی، نسبت فامیلی یا رفاقت، منطقی نیست و این رویکرد سبب آسیب زدن به سیستم آموزش و پروش می‌شود.

به گزارش ایراسین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی امام جمعه اصفهان، آیت‌الله سیدیوسف طباطبایی‌نژاد امروز در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان افزود: ویژگی‌هایی مانند تفکر و گرایش سیاسی افراد با مرگ آنها به پایان می‌رسد در حالی که در آخرت از اعمال و نیت‌های انسان پرسیده می‌شود، بنابراین معیارهای انتخاب افراد برای شغل معلمی، فراتر از این ملاحظات است.

امام جمعه اصفهان گفت: ممکن است فرد معیارهای استخدام از جمله اعتقاد و التزام عملی به اسلام را داشته باشد اما به تدریج در حین کار فاقد آن شرط شود، بنابراین بسیار مهم است که افراد تأیید شده برای شغل معلمی تا پایان خدمتش به اخلاق و صفات مورد نظر نیز پایبند بماند.

نماینده ولی فقیه در اصفهان تاکید کرد: چنانچه صلاحیت فردی که به عنوان معلم پذیرفته شده است با گذشت زمان خدشه ببیند، باید کنار گذاشته شود زیرا حفظ شأن معلمی بسیار ضروریست.

آیت‌الله طباطبایی خاطرنشان کرد: در آموزش و پرورش هدف این است که دانش‌آموزان باسواد و بر اساس ویژگی‌های انسانی پرورش داده شوند و عنصر مهم در این مسیر، شخص معلم است.

وی نظارت مستمر بر صلاحیت حرفه‌ای و اخلاقی معلمان را ضروری دانست و افزود: نباید تصور کرد که آموزش و پرورش اداره کار است بلکه باید فرد متدین و دارای اصالت را برای شغل مهم معلمی برگزید.

آیت‌الله طباطبایی افزود: تبیین رخدادهای سیاسی جهان از جمله «پایبندی ملت‌های مسلمان به اصل مبارزه با کفر» و «مقابله با ظلم» برای دانش‌آموزان ما ضروریست.

امام جمعه اصفهان گفت: معلمان مسؤولیت دشوار و سنگینی بر دوش دارند و در این میان توجه به امور معیشتی و رفاهی جامعه فرهنگیان نیز موضوع مهمی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این دیدار گفت: اجرای موفق سند تحول آموزش و پرروش در مسیر دغدغه‌های رهبر معظم انقلاب؛ نیازمند گفتمان سازی و آگاهی بخشی است.

محمدرضا نظریان با بیان‌اینکه همه نهادها به نوعی با مساله آموزش مرتبط هستند، افزود: نهاد خانواده نیز با توجه به اهدافی که برای هر دوره و مقطع تحصیلی مشخص است باید همراه مدرسه باشد تا دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی تربیت شوند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =