ارژه ای

رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه امروز مسائل اقتصادی از اولویت دارترین مباحث کشور است، گفت : به طور قطع مسائل فرهنگی بسیار مهم است و امنیت در راس امور است اما اقتصاد اعم از تولید و اشتغال از مسائل اولویت دار کشور است که اگربه آن نپردازیم نمی توانیم تورم را کاهش دهیم.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه ای اظهار کرد: بخش زیادی از تورم با تولید کاهش می‌یابد، قسمتی‌های از گرفتاری‌های معیشتی مردم با رونق تولید و توسعه اشتغال حل و بسیاری از نقشه‌های دشمن خنثی می‌شود.

وی تاکید کرد: اگر به این حوزه نپردازیم فردا با مشکلات فرهنگی بیشتر و نیز مباحث امنیتی مواجه می‌شویم.

وی ادامه داد: برای تحقق توسعه اقتصادی در کشور، رونق تولید و اشتغال هم باید بخش خصوصی را به میدان بیاوریم و اعتمادش را جلب کنیم و اقداماتی را که به نفع مردم، رونق اقتصادی و امنیت سرمایه گذاری باشد، انجام دهیم.

رئیس دستگاه قضا با تاکید مضاعف بر اهمیت امنیت سرمایه گذاری در این راستا اظهار کرد: یک فعال اقتصادی وقتی نمی‌داند در موضوع وضعیت تأمین برق و گاز واحد تولیدی خود با چه محدودیت‌ها و شرایطی مواجه است، نمی‌تواند برای تولید برنامه ریزی کند.

وی تصریح کرد: تعیین برنامه و سیاست‌ها در این زمینه جزو وظایف شما مدیران استان است و باید به گونه‌ای برنامه ریزی و اطلاع رسانی شود که تولید کننده بتواند بر اساس آن برای تولید خود اقدام نماید و این امر جز با همراهی و همدلی مدیران استان و بخش‌های مختلف و مشورت با فعالان اقتصادی ممکن نیست و فقط با اتفاق نظر می‌توان مسائل را پیش برد و بخش قابل توجهی از مسائل را حل کرد.

وی در ادامه با اشاره به مسائل محیط زیستی استان به عنوان بخشی از چالش‌های جدی این خطه ادامه داد: پسماند فقط یکی از مسائل زیست محیطی استان است که به قول مسئول مستقیم آن، راهکار هم دارد، راه حلی که خیلی هم سخت نیست.

وی همچنین یکی دیگر از مسائل که به نحوی به حوزه محیط زیست برمی گردد را نیز تخریب جنگل دانست و گفت: مگر مدیران استان در این سال‌ها این موضوع را مدیریت نکردند در حالی عمده آنها بومی بوده اند چه کسی باید تخریب این جنگل‌ها را که میراث گذشتگان و برای آیندگان است، حفظ کند.

وی همچنین با اشاره به موضوع تخریب و تغییر کاربری اراضی کشاورزی استان عنوان کرد: در این زمینه برای جلوگیری از قطعه، قطعه شدن و تخریب و تغییر کاربردی اراضی و اینکه آب و خاک از بین نرود، قانون داریم که باید به درستی اجرا شود اما آیا این قوانین باید برای همه استان‌های و مناطق کشور یکسان اجرا شود؟

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =