• ۶ ساعت قبل
  • کد خبر: 68982
  • readingTime: ۱ دقیقه
بیمه مرکزی

بیمه مرکزی اعلام کرد: شرکت‌های بیمه در راستای اولویت بخشی به پرداخت دقیق و به موقع خسارات زیان‌دیدگان از هزینه‌های غیرضروری به‌طور جدی خودداری کنند.

به گزارش ایراسین به نقل از بیمه مرکزی، در بخشنامه نهاد ناظر بیمه مرکزی خطاب به شرکت‌های بیمه مستقیم آمده است: حسب گزارشات دریافتی، بعضاً مشاهده می‌شود برخی از شرکت‌های بیمه با وجود مشکل کمبود نقدینگی و همچنین حجم قابل توجهی از خسارات معوق و پرداخت نشده، نسبت به انجام برخی هزینه‌های غیرضروری نظیر: اختصاص هزینه‌های قابل توجه به پویش‌های تبلیغاتی، بازاریابی، مشاوران متعدد و نظایر آن و یا سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت و تجهیز ساختمان‌های اداری، پرداخت وام و اعطای پاداش، مبادرت می‌کنند.

در همین راستا به منظور اجتناب از هرگونه اختلال در «فرایند بررسی و پرداخت خسارت در چارچوب آئین‌نامه شماره ۷۱ به‌ویژه پرداخت خسارت ناشی از بیمه اجباری شخص ثالث در چارچوب آئین‌نامه اجرایی ماده (۳۰) قانون مربوط» که قطعاً بی‌اعتمادی عمومی نسبت به صنعت بیمه را در پی خواهد داشت، مادام که خسارات زیان‌دیدگان پرداخت نشده از انجام هزینه‌های مورد اشاره، جداً خودداری شود.

گفتنی است این بخشنامه براساس مواد (۱) و (۶۰) قانون تأسیس بیمه مرکزی ج. ا. ایران و بیمه‌گری و ضرورت و فوریت رسیدگی به پرونده‌ها و پرداخت خسارت پس از دریافت مدارک مربوط، ظرف مهلت مقرر در ماده (۲۲) آئین‌نامه حمایت از حقوق بیمه‌گذاران، بیمه‌شدگان و صاحبان حقوق آنها صادر شده است.

شایان ذکر است که آئین‌نامه شماره ۷۱ با رویکرد لزوم تبعیت مؤسسات بیمه و ارکان آن از ضوابط ابلاغی بیمه مرکزی ج. ا. ایران در اجرای ماده (۷۶) قانون یادشده و ماده (۵۹) اساسنامه نمونه شرکت‌های بیمه منطبق با آئین‌نامه حاکمیت شرکتی تدوین شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =