نادر بذرافشان

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران می‌گوید: پلتفرم‌های آنلاین طلا آبشده را با وزن‌ و قیمت‌های پایین نیز به فروش می‌رسانند.درمقابل امکان تحویل فیزیکی طلا با این وزن‌ها وجود ندارد. اتحادیه طلا از وزن و تضامین فروش طلای آبشده توسط پلتفرم‌های آنلاین اطلاعی نداشته و ارگان‌های ذی‌ربط باید تضامین و اعتبارسنجی این هلدینگ‌ها را بررسی کنند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، بازار طلا مسیر صعودی خود را این روزها با شتاب بیشتری می‌پیماید و با اعداد و ارقام جدیدی در بازار حاضر می‌شود، اعدادی که تا چندی پیش به ذهن معامله‌گران در بازار طلا خطور نمی‌کرد. شاید کم‌تر کسی در ابتدای سال ۱۴۰۳ تصور می‌کرد هر گرم طلای ۱۸ عیار در زمستان به نیمه کانال شش میلیون تومان ورود پیدا کند و یا هر مثقال طلا به یک قدمی کانال ۳۰ میلیون تومان برسد. رشد قیمت طلا سبب شده پای انبوهی از بیلبوردهای تبلیغاتی با مضمون فروش طلای آبشده به فضای مجازی باز شود. "خرید طلای آبشده با هر سرمایه‌ای" متن مشترک تبلیغ تمامی این بیلبوردهای مجازی است و شهروندان می‌توانند با پرداخت سرمایه‌های خرد از طریق این پلتفرم‌های آنلاین در بازار طلا آب‌شده سرمایه‌گذاری کنند.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با خرید و فروش آنلاین طلای آبشده به خبرنگار ایراسین می‌گوید: اگرچه امکان دوری از فضای مجازی وجود ندارد ولی این فضا نیازمند یکسری از سازوکارها است. مجوز فروش آنلاین طلا از طریق اتحادیه‌های کسب و کارهای مجازی صادر می‌شود و اتحادیه کسب و کارهای مجازی باید بر این حوزه نظارت کند.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در خصوص فروش طلا با مبالغ پایین توسط پلتفرم‌های آنلاین توضیح می‌دهد: اکنون طلای آبشده در فضای مجازی با وزن و اعداد مختلفی عرضه می‌شود، به‌طوری که طلای آبشده بسته به وزن با قیمت حوالی ۵۰ میلیون تومان یا کم‌تر نیز به فروش می‌رسد. در مقابل طلای آبشده از لحاظ فیزیکی در این وزن‌ها عرضه نمی‌شود و قیمت آن حداقل ۵۰ یا ۶۰ میلیون تومان است. لذا ما اطلاعاتی از وزن یا ابعاد طلاهای آبشده موجود در این پلتفرم‌ها نداریم. همچنین اتحادیه طلا از تضامین امنیتی و ایمنی یا تعهدات فروش ارائه شده توسط این پلتفرم‌های آنلاین اطلاعی نداشته و همانطور که گفته شد نظارت بر این حوزه بر عهده اتحادیه کسب و کارهای مجازی است.

این مقام صنفی با اشاره به لزوم تحویل فیزیکی طلا بیان می‌دارد: طبق قانون طلا باید به صورت فیزیکی تحویل داده شود و فروش طلا با وزن و اعداد اعلامی در فضای مجازی امکان‌پذیر نیست چراکه این وزن باید ارتقا یابد تا بتوان آن را به خریدار به صورت فیزیکی تحویل داد.

در پایان رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران اظهار می‌کند: باید زیرساخت، برنامه‌ریزی و مسائل امنیتی و ایمنی در این حوزه ایجاد شود تا مردم نسبت به خرید خود نگران نباشند و یا خدایی نکرده در درازمدت دچار آسیب نشوند. لذا نیروهای امنیتی و ارگان‌های ذی‌ربط باید تضامین و اعتبارسنجی این هلدینگ‌ها را بررسی کنند تا مردم بتوانند با اطمینان بیشتر و زیر سایه نظارت دقیق نیروهای امنیتی بر فروش آنلاین طلا، در این بازار سرمایه‌گذاری کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =