مهاجرانی

سخنگوی دولت گفت: اقدام شایسته وزیر علوم در عذرخواهی کردن و استعفای مدیرکل خوابگاه‌ها از اقدامات شایسته‌ای بود که باعث پاسخ به مطالبات مردمی می‌شود هرچند که شاید فی نفسه تقصیری وجود نداشته باشد اما این مطالبه‌ای هست که در بین مردم وجود دارد.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، فاطمه مهاجرانی در ابتدای نشست خبری با نمایندگان رسانه‌ها که برای نخستین‌بار در خارج از تهران و شهرستان عسلویه استان بوشهر برگزار شد با اشاره به دستگیری متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران، اظهار کرد: اقدام به موقع در این زمینه را وزیر علوم، رئیس‌جمهور و معاون اول انجام دادند، هر چند این اقدامات حتماً آن دانشجوی عزیز را برنمی‌گرداند، امیدواریم هرگز شاهد تکرار همچین موضوعاتی برای هیچکدام از فرزندان کشورمون نباشیم.

تامین امنیت از وظایف خطیر دولت است و هرگز در این زمینه فروگذار نمی‌کند

وی افزود: یقیناً تامین امنیت یکی از وظایف بسیار مهم و خطیر دولت است و هرگز در این زمینه فروگذار نمی‌کند، اما آغاز مطالبه‌گری که وزیر علوم دارند، موضوع امنیت فضاهای دانشگاهی و خوابگاهی است که حجمی از کار در این زمینه در سایر دستگاه‌ها انجام می‌شود. به همین جهت کیوسک‌هایی که در ورودی دانشگاه و خوابگاه، تامین روشنایی در معابر عبوری و دوربین‌های نظارتی تعبیه می‌شود.

اقدام وزیر علوم در عذرخواهی کردن و استعفای مدیرکل خوابگاه‌ها شایسته بود

سخنگوی دولت تأکید کرد: اقدام شایسته وزیر علوم در عذرخواهی کردن و استعفای مدیرکل خوابگاه‌ها از اقدامات شایسته‌ای بود که باعث پاسخ به مطالبات مردمی می‌شود هرچند که شاید فی نفسه تقصیری وجود نداشته باشد اما این مطالبه‌ای هست که در بین مردم وجود دارد و حتماً باید این اقدامات صورت بگیرد.

مهاجرانی در پاسخ به پرسشی درباره تاثیر معدل در کنکور، گفت: با توجه به اینکه نقدهای بسیاری مطرح است که مگر می‌شود سرنوشت زندگی یک جوان، ظرف امتحانی ۴ ساعته تعیین شود و اینکه چنین نقصی در سیستم آموزشی وجود دارد، کار کارشناسی شروع مبنی بر تاثیر معدل در نظر گرفته و در شورای انقلاب فرهنگی رای‌گیری شد مبنی بر تاثیر معدل و کار به شورای عالی آموزش و پرورش سپرده شد.

شنبه، شورای عالی آموزش پرورش تعیین تکلیف می‌کند که آیا تاثیر معدل قطعی است

وی ادامه داد: در جلسه‌ای که دیروز در شورای عالی آموزش و پرورش تشکیل شد باز به جهت مخالفان و موافقان سرسخت به جمع‌بندی نرسیدند و قول دادند روز شنبه پیش‌رو، این کار را به سرانجام برسانند و به دغدغه درست و به حق والدین خاتمه بدهند. شنبه، شورای عالی آموزش پرورش تعیین تکلیف می‌کند آیا تاثیر معدل قطعی است یا صرفاً تاثیر مثبت است.

خبر تکمیل می شود…

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =