علی کیانی، رئیس سیستم های مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه در دومین روز بیست و دومین همایش تعالی سازمانی در گفتگو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: برای پیاده سازی و اجرای استراتژیهای تدوین شده گروه فولاد مبارکه تا افق ۱۴۱۰ و یکپارچگی در حوزههای سیاستگذاری برای تحقق چشمانداز ترسیم شده (الگوی ملی بنگاه داری و شرکتی جهان تراز در جمع ۲۰ فولاد ساز برتر جهان) لازم است شرکتهای گروه فولاد مبارکه هماهنگ، همسو و همگام با شرکت فولاد مبارکه حرکت کنند که طبیعتا فولاد مبارکه را با یک سری چالشهایی مواجه خواهد کرد که از جمله می توان به محدود بودن سرمایه های انسانی یا به نوعی کارشناسان متخصص چند مهارت در فولاد مبارکه برای پشتیبانی و انتقال دانش اجرای سیاست های استراتژی و تعالی سازمانی در گروه و هم چنین عدم مکانیزه مناسبی برای اشتراک گذاری دانش های موجود بین فولاد مبارکه و شرکت های گروه اشاره کرد که برایند این موارد منجر به عدم رشد متوازن شرکت های گروه میشود.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت روزافزون تعالی سازمانی در فضای رقابتی کنونی و ضرورت دستیابی به سطوح بالای عملکرد، پروژه پرورش سفیران تعالی و تدوین نقشه راه در شرکتهای گروه به عنوان یکی از گامهای اساسی در مسیر تحقق این هدف کلان، طراحی و اجرا شد.
رئیس سیستم های مدیریت کیفیت و سرآمدی فولاد مبارکه اضافه کرد: فولاد مبارکه به عنوان یکی از سازمانهای پیشرو در عرصه صنعت کشور با دریافت ۵ تندیس زرین در جایزه تعالی سازمانی و گذر از امتیاز ۷۰۰ و همچنین اخذ تندیس زرین از جایزه مدیریت کیفیت اروپا در سال ۱۳۹۷، همواره بر توسعه و ترویج بینش مفاهیم تعالی سازمانی تأکید داشته و در این راستا سرمایهگذاریهای قابل توجهی انجام داده است.
وی افزود: تجربه ارزشمند ما در پرورش سفیران تعالی و تدوین نقشه راه در شرکتهای گروه، ثمرات درخشانی را در مسیر تعالی و استقرار مدل تعالی سازمانی به بار آورده است. ما با تمرکز بر پرورش سرمایههای انسانی به عنوان رکن اصلی تعالی، توانستهایم نسلی از سفیران متعهد و متخصص را تربیت کنیم که با اشتیاق و دانش خود، موتور محرکهی استقرار و پیادهسازی مدل تعالی سازمانی در شرکتهای گروه بودهاند.
پروژه سفیران تعالی؛ پلی به سوی آیندهای روشن
کیانی گفت: پروژه سفیران تعالی، نشاندهنده عزم راسخ گروه فولاد در مسیر تعالی سازمانی است. در این مسیر، گروه سفیران با درک عمیق از مدل تعالی و با بهکارگیری ابزارها و تکنیکهای نوین، نقش کلیدی در ایجاد فرهنگ تعالی سازمانی، ارتقای فرآیندها و بهبود مستمر عملکرد شرکت های گروه فولاد مبارکه را داشتهاند. این مسیر، پر از تلاش و تعهد است و نیازمند برنامهریزی دقیق است که بتواند ما را به اهداف بزرگمان برساند. ما بر این باوریم که سرمایهگذاری در پرورش انسانها و ایجاد زیرساختهای مناسب برای تعالی سازمانی، نه تنها تضمین کنندهی موفقیت پایدار سازمان هاست، بلکه مسئولیتی اجتماعی در قبال توسعه و پیشرفت کشور است.
وی ابراز امیدواری کرد که با استمرار این برنامهها، گروه فولاد مبارکه بتواند نهتنها در مسیر تعالی سازمانی گامهای موثرتری بردارد، بلکه الگویی الهامبخش برای سایر صنایع کشور در حوزه سیستم های مدیریت کیفیت و سرآمدی باشد.
ارسال نظر