• ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۱
  • کد خبر: 70588
  • readingTime: ۱ دقیقه
دلار

بانک مرکزی از ابتدای امسال تا ۱۵ اسفند ‌ماه، مبلغ ۶۲ میلیارد و ۳۸۲ میلیون دلار ارز برای واردات تامین کرده است.

به گزارش ایراسین، بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۱۵ اسفندماه، برای واردات سه گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیازهای خدماتی، مبلغ ۶۲ میلیارد و ۳۸۲ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

۴۸ میلیارد و ۱۴۶ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته‌اند.

واردات کالاهای اساسی و دارو نیز ۱۳ میلیارد و ۱۶ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۱۰ میلیارد و ۱۴۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی، و ۲ میلیارد و ۸۷۶ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، یک میلیارد و ۲۲۰ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =