وزیر نیرو

وزیر نیرو بر لزوم رعایت استانداردهای بین‌المللی در مصرف آب تاکید کرد و گفت: روش‌های جدید مدیریت مصرف باید به گونه‌ای طراحی شوند که مصرف آب به حداقل ممکن برسد.

به گزارش ایراسین به نقل از ایرنا، عباس علی‌آبادی اظهار داشت: بررسی مشکلات، گفتگو با بخش خصوصی و بازدید از طرح‌های در حال اجرا از اهداف مهم این سفر است.

وی اعلام کرد: در این سفر، مخزن آب تبریز با اعتباری بالغ بر چهار هزار میلیارد ریال افتتاح، عملیات اجرایی رینگ شرقی آب تبریز با هفت هزار میلیارد ریال آغاز و پست توزیع برق با سرمایه‌گذاری ۳۵ هزار میلیارد ریالی کلنگ‌زنی شد، اما این اقدامات کافی نیست و باید طرح‌های بیشتری برای تأمین منابع مورد نیاز استان اجرا شود.

علی آبادی همچنین پیگیری بازتوانی نیروگاه حرارتی تبریز را از دیگر اهداف این سفر عنوان کرد.

وی آب را «کالایی گران‌قیمت و آسمانی» دانست و گفت: با توجه به مشکلات موجود در شبکه آبرسانی، از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده موارد هدر رفت آب، گزارش‌های خود را ارائه دهند.

وی به برنامه‌های دولت برای استفاده بهینه از منابع آبی اشاره کرد و گفت: طرح بازچرخانی آب در سطح کشور دنبال می‌شود و در این راستا صنایع موظف هستند از آب‌های غیرمتعارف استفاده کنند.

علی آبادی، اجرای طرح‌های شیرین‌سازی آب در استان‌های ساحلی و انتقال جمعیت و صنایع به مناطقی با دسترسی بهتر به منابع آبی را از دیگر راهبردهای وزارت نیرو برشمرد.

وی درباره بارورسازی ابرها نیز تشریح کرد: این فناوری در برخی کشورهای جهان به کار گرفته شده و در ایران نیز در حال انجام است و این روش به تنهایی قادر به حل مشکل کم‌آبی کشور نیست، اما می‌تواند به عنوان بخشی از راهکارهای مدیریت منابع آبی مؤثر باشد.

وی از برنامه‌ریزی برای اجرای بارورسازی ابرها در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و به ویژه برای کمک به احیای دریاچه ارومیه خبر داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 7 =