حمل

رسول شفیع‌زاده، مدیر حمل‌ونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه گفت: با تلاش کارکنان ناحیه حمل‌ونقل و پشتیبانی، نواحی تولید، خرید مواد اولیه، برنامه‌ریزی و کنترل تولید، فروش و همچنین پیمانکاران حمل ریلی و جاده‌ای، در سال ۱۴۰۳ در طول زنجیره تولید فولاد مبارکه ۲۲ میلیون تن مواد حمل شد.

به گزارش ایراسین، رسول شفیع‌زاده، مدیر حمل‌ونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر گفت: مأموریت حمل مواد در طول زنجیره تولید بر عهده این ناحیه است. برای عمل به مأموریت یادشده، حمل ریلی و جاده‌ای مواد اولیه از مبادی تأمین در سراسر کشور تا شرکت، حمل سرباره و محصولات نیمه‌ساخته در طول زنجیره تولید، حمل ضایعات تولید و حمل ریلی محصولات صادراتی به همت واحدهای حمل مواد و محصولات، حمل و فراوری سرباره و واحد حمل جاده‌ای انجام می‌شود.

به گفته رسول شفیع‌زاده از مجموع ۲۲ میلیون تن مواد حمل‌شده، حدود ۱۵ میلیون تن مواد اولیه مشتمل بر کنسانتره نرمه، زبره، گندله، آهن اسفنجی و بریکت از سراسر کشور به‌صورت ریلی و جاده‌ای حمل شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۱ درصد رشد داشته است. این در حالی است که بدون احتساب آهن اسفنجی که الزاماً به‌صورت جاده‌ای حمل می‌شود سهم حمل ریلی مواد اولیه از کل مواد اولیه به میزان ۶۱ درصد بوده است.

حمل ۹۲۳ هزار تن محصولات داخلی و صادراتی به‌صورت ریلی

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، علی‌رغم کاهش شدید حمل ریلی بار در کشور به دلیل محدودیت‌های راه‌آهن و همچنین کاهش حجم مواد تأمین‌شده از منابع متصل به شبکه ریلی، شاهد رشد حملی ریلی مواد اولیه به شرکت بوده‌ایم همچنین در این سال مجموعاً ۹۲۳ هزار تن محصولات داخلی و صادراتی به‌صورت ریلی حمل شده است.

ثبت رکورد حمل ۳ میلیون و ۶۱۲ هزار تن آهن اسفنجی

بنابر اظهارات مدیر حمل‌ونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳، با توجه به تشدید محدودیت‌های انرژی و لزوم ذخیره‌سازی آهن اسفنجی، شاهد ثبت رکورد حمل آهن اسفنجی به میزان ۳ میلیون و ۶۱۲ هزار تن نیز بودیم. همچنین با توجه به اینکه یکی از منابع تأمین اصلی مواد اولیه شرکت، منطقه سنگان است، علی‌رغم محدودیت‌های شدید حمل از این منطقه به دلیل تک‌خطه بودن شبکه ریلی و کمبود ناوگان حمل جاده‌ای، در سال ۱۴۰۳ شاهد رشد حمل مواد به میزان ۱۵ درصد از این منطقه نسبت به سال قبل بودیم.

وی با اشاره به اهمیت به صفر رساندن هرگونه توقف در فرایند تولید تصریح کرد: در سال گذشته شاهد ثبت رکورد سالانه زمان جایگزینی پاتیل سرباره زیر کوره‌های فولادسازی به میزان ۰.۰۲ دقیقه به ازای هر ذوب بوده و همچنین حدود ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن سرباره فولادسازی، فراوری سرد و حمل شده است.

رشد ۱۱ درصدی خدمات حمل صنعتی داخل فنس شرکت

شفیع‌زاده گفت: در سال ۱۴۰۳ در حوزه خدمات حمل صنعتی داخل فنس شرکت، در طول زنجیره تولید ۵ میلیون تن حمل مشتمل بر مواد اولیه، محصولات نیمه‌ساخته، ضایعات و… صورت گرفته است که نسبت به مدت مشابه شاهد ۱۱ درصد رشد بوده‌ایم. این در حالی است که علاوه بر برنامه‌ریزی و راهبری مطلوب و ایمن مکانیسم‌ها، نگهداری و تعمیرات بهینه مکانیسم‌ها در تعمیرگاه‌های پاتیل‌بر، ماشین‌آلات دیزلی و لکوموتیو و نگهداری و تعمیرات ریل، ابنیه، علائم و ارتباطات شبکه ریلی داخلی شرکت، نقش کلیدی در تحقق این عملکرد داشته‌اند.

مدیر حمل‌ونقل و پشتیبانی فولاد مبارکه بر این باور است که تحقق این رکوردها با تلاش تیمی و منسجم همکاران ناحیه حمل‌ونقل و پشتیبانی، نواحی تولید، خرید مواد اولیه، برنامه‌ریزی و کنترل تولید، فروش و سایر واحدهای مرتبط و همچنین پیمانکاران حمل ریلی و جاده‌ای صورت گرفته و امید است با همدلی و تلاش مضاعف در سال جدید، در مسیر لجستیک اقتصادی و فولاد سبز گام برداریم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =