ورق خودرو

مهدی معینی، مدیر پروژه ادغام سیستم‌های اطلاعاتی ورق خودرو و تاراز از انجام این پروژه مهم خبر داد و گفت: ادغام سیستم‌های اطلاعاتی دو شرکت یاد شده تجربه موفق و جدیدی برای گروه شرکت‌های فولاد مبارکه و شرکت ایریسا محسوب می‌شود. این پروژه با هدف راهبردی یکپارچه‌سازی فعالیت‌های تجاری و افزایش بهره‌وری در فعالیت‌های کسب و کار دو شرکت و گروه شرکت‌های فولاد مبارکه تعریف شد.

مهدی معینی، مدیر پروژه ادغام سیستم‌های اطلاعاتی ورق خودرو و تاراز، در خصوص این پروژه در گفتگو با خبرنگار ایراسین اظهار کرد: بر اساس تصمیمات و برنامه راهبردی شرکت فولاد مبارکه، مبنی بر ادغام شرکت فولاد تاراز در شرکت ورق‌خودرو چهارمحال و بختیاری، این ادغام به نحوی انجام می‌شود که در قالب شخصیت حقوقی واحد، فعالیت‌های تجاری و کسب و کار خود را مدیریت کنند.

وی افزود: به درخواست شرکت ورق خودرو چهارمحال، فعالیت‌های ادغام سیستم‌های اطلاعاتی دو شرکت یاد شده در حوزه‌های عملیاتی مختلف از جمله مدیریت منابع انسانی، مدیریت اقتصادی و مالی، برنامه‌ریزی و کنترل تولید، ثبت سفارش و فروش، خرید و مدیریت کالا و نگهداری و تعمیرات در دستور کار قرار گرفت و در پی این تقاضا، شرکت ایریسا با کمک کارشناسان و مشاوران تخصصی خود، برنامه و سناریوهای اجرایی لازم را تدوین و برای مدیریت ارشد و سایر سطوح از مسئولین کارفرما ارائه کرد.

مدیر پروژه ادغام سیستم‌های اطلاعاتی ورق خودرو و تاراز تصریح کرد، برای اجرای این پروژه اهدافی مشتمل بر: بهره‌مندی از سیستم‌های اطلاعاتی واحد و یکسان، پایگاه داده مشترک، مدیریت فرآیندهای عملیاتی و پشتیبانی کسب و کار از طریق کارکردهای سیستمی مشترک و افزایش بهره‌وری ناشی از مزایای فناوری اطلاعات دنبال شد.

اقدامات انجام شده در پروژه ادغام تاراز و ورق خودرو

معینی در خصوص اقدامات انجام شده در این پروژه اظهار داشت: طراحی و ساخت سیستم مدیریت تولید خط تاراز تحت عنوان خط ۲ ورق خودرو، بازنگری و طراحی فرآیندهای سیستمی متناسب با تغییرات فرایندهای کسب و کار، یکسان سازی و یکتاسازی اطلاعات اطلاعات پایه و تجمیع اطلاعات عملیاتی دو شرکت در یک پایگاه داده و ایجاد شبکه ارتباطی بین دو کارخانه از اهم اقدامات انجام شده بوده است.

چالش‌های موجود در پروژه ادغام تاراز و ورق خودرو

مدیر پروژه ادغام سیستم‌های اطلاعاتی ورق خودرو و تاراز با بیان چالش‌های موجود در این زمینه ابراز کرد: این پروژه با توجه به ماهیت و بی‌سابقه بودن و محدویت زمانی توأم با تراکم و فشردگی فعالیت‌ها و اقدامات مورد نیاز، با ناشناخته‌ها و عدم قطعیت‌های متعددی نیز مواجه بود. علاوه بر آن معماری سیستم‌های اطلاعاتی، ساختار اطلاعات پایه، فرآیندهای عملیاتی، نظام‌های مدیریت منابع انسانی متفاوت، قراردادها و تعهدات شرکت تاراز به عنوان شرکت ادغام شونده، الزامات حقوقی و قانونی ناظر بر ادغام و موقعیت جغرافیایی دو شرکت موارد دیگری از چالش‌های پروژه محسوب می‌گردید.

زمان‌بندی و مراحل ادغام تاراز و ورق خودرو

معینی در خصوص زمان‌بندی فعالیت‌های اصلی پروژه نیز اظهار داشت: مراحل شناخت و تحلیل پروژه از اواسط دی ماه ۱۴۰۳ شروع شد و با تشکیل کار گروههای تخصصی طی جلسات متعدد با حضور حوزه‌های کاربری و گروههای تخصصی و انجام اقدامات فشرده از ابتدای بهمن ماه و پس از ادغام حقوقی شرکت تاراز در شرکت ورق خودرو؛ سیستم‌های شرکت تاراز تحت عنوان خط ۲ ورق خودرو ادامه فعالیت دادند سپس در یک بازه زمانی بسیار کوتاه و فشرده با تلاش شبانه روزی راه اندازی سیستم تجمیع شده به عنوان مرحله دوم پروژه در ابتدای فروردین ۱۴۰۴ انجام شد. در مرحله سوم پروژه، تکمیل و اصلاح فرمها؛ فرایندها و رفع مشکلات احتمالی و تجمیع صورت‌های مالی انجام گردید.

ارکان اصلی پروژه ادغام تاراز و ورق خودرو

وی در خصوص ارکان این پروژه اظهار کرد: مدیریت عالی و گروه‌های تخصصی امور سیستم‌های اطلاعاتی شرکت ایریسا و مدیریت و مسئولین حوزه‌های کاربری شرکت‌های ورق خودرو و تاراز چهارمحال و بختیاری از ارکان اصلی اجرای این پروژه بوده‌اند. که بدینوسیله از همه ارکان یاد شده که با همدلی و تلاش مجدانه منجر به تحقق اهداف پروژه در زمان برنامه ریزی شده گردیدند، تشکر و قدردانی نموده، تعالی بیش از پیش گروه شرکت‌های فولاد مبارکه را آرزومند است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =