• ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
  • کد خبر: 72175
  • readingTime: ۱ دقیقه
معدنکاری

مجری طرح توانمندسازی فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی (فاجد) اعلام‌کرد: ایمیدرو سال گذشته چهار مرکز تربیت نیروی مهارتی تکنسین معدن راه اندازی کرد.

به گزارش ایراسین به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو)، قاسم حسن زاده روز یکشنبه افزود: این سازمان در سال ۱۴۰۳، مراکز تربیت نیروی مهارتی تکنسین معدن را در کرج (فروآری)، یزد (حفاری)، طبس (استخراج معادن زیرزمینی) و ارومیه (استخراج سنگ‌های ساختمانی) راه اندازی کرد.

وی ادامه داد: ایمیدرو همچنین طی سال گذشته سه مرکز آموزشی ماشین آلات معدنی را برای مناطق نهبندان- یزد (در محل چادرملو)، کرمان (گل گهر و چادرملو) و نیز آذربایجان شرقی (سونگون) ایجاد کرد.

مجری طرح فاجد با اشاره به اقدامات دیگر ایمیدرو در حوزه آموزش طی سال ۱۴۰۳، اظهار داشت: امضای تفاهم نامه با آموزش پرورش برای تدوین سرفصل‌های مرتبط با معدن و صنایع معدنی در کتب درسی عمومی و تخصصی به منظور آشنایی دانش‌آموزان با این حوزه و طرح حمایت از دانشجویان ورودی رشته‌های معدن و صنایع معدنی (از دانشگاه تا اشتغال)، از جمله این اقدامات بود.

وی افزود: تسهیل در گذراندن دروس کارورزی و عملی در معدن همراه با برگزاری تورهای آموزشی و بازدید از شرکت‌ها و معادن بزرگ، تسهیل خدمت سربازی از طریق امریه سرباز خدمت، تسهیل اشتغال از طریق طرح فاجد و همچنین تشکیل کارگروه تخصصی متشکل از نمایندگان دانشگاه، نظام مهندسی، فنی و حرفه ای و خانه معدن با محوریت ایمیدرو با هدف تدوین سرفصل‌های آموزشی جدید، بخش دیگری از اقدامات ایمیدرو بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =