آرسلور میتال

شرکت ArcelorMittal Nippon Steel India (AMNS India) با هدف تبدیل ۷۰ درصد از تولید فولاد خود به «فولاد سبز» تا سال مالی ۲۰۲۶-۲۰۲۷، به عنوان اولین تولیدکننده یکپارچه در هند در تلاش است تا سه ستاره در طبقه‌بندی جدید زیست‌محیطی فولاد سبز کسب کند. این اقدام همزمان با معرفی الزامات سخت‌گیرانه زیست‌محیطی توسط وزارت فولاد هند، نشان‌دهنده عزم این شرکت برای کاهش انتشار کربن و حرکت به سمت شیوه‌های پایدار در صنعت فولاد است.

به گزارش خبرنگار ایراسین، شرکت ArcelorMittal Nippon Steel India (AMNS India) برنامه‌ریزی کرده است که تا سال مالی ۲۰۲۶-۲۰۲۷، ۷۰ درصد از تولید فولاد خود را مطابق با معیارهای «فولاد سبز» کند. این اقدام همزمان با اجرایی شدن طبقه‌بندی جدید زیست‌محیطی فولاد سبز در هند صورت می‌گیرد. این شرکت در تلاش است تا اولین تولیدکننده یکپارچه‌ای باشد که سه ستاره در این سیستم دریافت کند.

طبقه‌بندی فولاد سبز که در دسامبر ۲۰۲۴ توسط وزارت فولاد هند معرفی شد، الزامات زیست‌محیطی روشنی را برای تولیدکنندگان فولاد تعیین می‌کند: میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای نباید از ۲.۲ تن CO2 به ازای هر تن فولاد نهایی بیشتر باشد. شرکت‌هایی که به این استانداردها دست یابند یا از آن فراتر روند، امتیاز ستاره‌ای دریافت خواهند کرد.

AMNS India در حال حاضر به شدت انتشار ۲.۱۷ تن CO2 به ازای هر تن فولاد دست یافته است که ۱۴ درصد کمتر از میانگین ملی است. این شرکت برنامه‌ریزی کرده است که تا سال ۲۰۳۰ این میزان را به ۱.۸ تن CO2 به ازای هر تن فولاد کاهش دهد.

دیلپ اوممن، مدیرعامل AMNS India، اظهار داشت: «با توجه به اینکه هند به سمت کاهش کربن و دستیابی به صفر شدن انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال ۲۰۷۰ حرکت می‌کند، این کشور اولین در جهان است که طبقه‌بندی زیست‌محیطی فولاد سبز را معرفی کرده است. این ابتکار مهم یک نقشه‌راه واضح برای انتقال صنعت فولاد به شیوه‌های پایدار ارائه می‌دهد. AM/NS India به طور کامل از این دیدگاه حمایت می‌کند و اقداماتی که انجام می‌دهیم، اطمینان می‌دهد که آماده خواهیم بود زمانی که این طبقه‌بندی اجرایی شود.»

این شرکت در حال حاضر از ۶۵ درصد ظرفیت‌های خود برای تولید آهن با استفاده از روش احیای مستقیم (DRI) با گاز طبیعی استفاده می‌کند. همچنین، این شرکت پروژه‌ای در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر در آندرا پرادش را اجرا می‌کند، مراکز بازیافت ضایعات را در مهاراشترا گسترش می‌دهد و فناوری‌های دیجیتال و ماشینی را برای کاهش مصرف انرژی و منابع به کار می‌گیرد.

به گزارش GMK Center، AMNS India در حال ساخت بزرگترین کارخانه یکپارچه فولاد در جهان در هازیره (ایالت گجرات) است. این کارخانه ظرفیت تولید ۲۴ میلیون تن فولاد در سال را خواهد داشت و ساخت آن تا سال ۲۰۲۹ به پایان خواهد رسید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 10 =