به گزارش خبرنگار ایراسین، در حالی که فشارها بر کارلو آنچلوتی پس از شکست سنگین برابر آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا افزایش یافته، نام ژابی آلونسو بار دیگر به عنوان گزینهای جدی برای هدایت رئال مادرید مطرح شده است.
آلونسو که در حال حاضر هدایت بایرلورکوزن را بر عهده دارد و موفق شد این تیم را برای نخستین بار در تاریخش قهرمان بوندسلیگا کند، از مدتها پیش در فهرست مورد علاقه مادریدیها قرار داشته و حالا بیش از هر زمان دیگری به بازگشت به سانتیاگو برنابئو نزدیک به نظر میرسد.
فرناندو کارو، مدیر اجرایی باشگاه بایرلورکوزن، درباره آینده سرمربی موفق اسپانیایی گفت: «ما با ژابی توافق شفاهی داریم؛ اگر یکی از تیمهایی که در دوران بازیگریاش برای آنها بازی کرده – مانند رئال مادرید، لیورپول یا بایرن مونیخ – خواهان جذب او باشند، مانعش نخواهیم شد و وارد مذاکره میشویم. تصمیم نهایی باید ظرف سه تا چهار هفته آینده گرفته شود.»
همچنین سایمون رولفس، مدیر ورزشی باشگاه آلمانی، تأکید کرد که برنامهریزی برای فصل آینده در دستور کار است و باید بهزودی تکلیف نیمکت تیم مشخص شود.
آلونسوی ۴۳ ساله که عملکرد فوقالعادهای در لورکوزن داشته، تا کنون در ۱۳۶ بازی روی نیمکت این تیم آمار تحسینبرانگیز ۸۷ پیروزی، ۳۱ تساوی و تنها ۱۸ شکست را ثبت کرده است.
ارسال نظر