به گزارش ایراسین به نقل از ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت با هشت سنت معادل ۰.۱۲ درصد افزایش، به ۶۶ دلار و ۲۰ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا، ۹ سنت معادل ۰.۱۴ درصد افزایش یافت و به ۶۲ دلار و ۳۶ سنت در هر بشکه رسید.
معاملات نفت روز چهارشنبه، پس از اینکه رویترز به نقل از چند منبع آگاه در اوپک پلاس گزارش کرد چندین عضو اوپک پلاس میگویند این گروه در ژوئن، برای دومین ماه، افزایش تولید نفت خود را تسریع میکند، با دو درصد کاهش قیمت بسته شده بود.
قزاقستان که حدود دو درصد از تولید جهانی، نفت تولید میکند و بارها از سهمیه خود در سال گذشته فراتر رفته است، اعلام کرد در تصمیمگیری در مورد سطح تولید به جای اوپک پلاس، منافع ملی را در اولویت قرار میدهد. پیش از این، در میان اعضای اوپک پلاس بر سر رعایت سهمیههای تولید، اختلافاتی وجود داشت که یکی از آنها به خروج آنگولا از عضویت اوپک پلاس در سال ۲۰۲۳ منتهی شد.
تحلیلگران شرکت مالی ING میگویند اختلاف بیشتر میان اعضای اوپک پلاس، یک خطر نزولی آشکار است، زیرا میتواند به جنگ قیمت منجر شود.
با این حال، نشانههایی که نشان میدهد آمریکا و چین میتوانند به مذاکرات تجاری نزدیکتر شوند، از قیمتها حمایت کرد. روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد که کاخ سفید مایل است تعرفههای خود بر چین را تا ۵۰ درصد کاهش دهد تا مذاکرات باز شود.
اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا، روز چهارشنبه، اظهار کرد: تعرفههای فعلی وارداتی که شامل ۱۴۵ درصد تعرفه آمریکا بر محصولات چینی و ۱۲۵ درصدی تعرفه چین روی محصولات آمریکایی است، پایدار نیست و باید قبل از شروع مذاکرات تجاری بین دو طرف کاهش یابد. با این حال، کارولین لیویت، سخنگوی کاخ سفید، بعدا به شبکه فاکس نیوز گفت که هیچ کاهش یکجانبه تعرفهها بر کالاهای چینی وجود نخواهد داشت.
تحلیلگران شرکت مشاوره «ریستاد انرژی» میگویند که جنگ تجاری طولانی مدت آمریکا و چین، میتواند رشد تقاضای نفت چین را در سال جاری به نصف کاهش دهد و از ۱۸۰ هزار بشکه در روز، به ۹۰ هزار بشکه در روز برساند.
بر اساس گزارش رویترز، روزنامه فایننشال تایمز روز چهارشنبه گزارش داد ترامپ همچنین در حال بررسی معافیتهای تعرفهای برای واردات قطعات خودرو از چین است.
ارسال نظر