پنل تخصصی مالی، بانکی و لجستیک سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا

امیر بیات ترک، معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در پنل تخصصی مالی و لجستیک سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، به معرفی ظرفیت‌های دریایی و لجستیکی ایران و برنامه‌های این کشور برای گسترش روابط تجاری با کشورهای آفریقایی پرداخت.

به گزارش خبرنگار ایراسین، امیر بیات ترک، معاون توسعه بازار گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در پنل تخصصی مالی و لجستیک سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا، با اشاره به موقعیت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین و قدرتمندترین کشور دریایی در خاورمیانه، اظهار کرد: ایران در رتبه هجدهم جهانی از نظر ظرفیت حمل و نقل دریایی قرار دارد و با ظرفیت‌های متنوع خود، می‌تواند محموله‌های مختلفی را به کشورهای مختلف ارسال کند.

وی افزود: ما دو مسیر طراحی کرده‌ایم که شامل حمل و نقل کانتینری و رو-حمل می‌شود. برنامه‌هایی برای ارائه خدمات به کشورهای آفریقایی از طریق بندر انزلی و کاسپین داریم. همچنین، ارتباطات خود را با کشورهایی نظیر روسیه و دیگر کشورهای منطقه برقرار کرده‌ایم تا بتوانیم محموله‌ها را از روسیه تأمین کنیم.

ترک همچنین به سیستم حمل و نقل ترکیبی اشاره کرد و گفت: این سیستم شامل ۱۶ دستگاه ارتباطی با سیستم حمل و نقل جاده‌ای است که محموله‌ها را به سه قسمت تقسیم می‌کند. همکاران ما در الجزایر و تونس نیز در این زمینه فعال هستند و دفتر مرکزی ما در این کشورها مستقر است.

وی در ادامه تأکید کرد: ما به دنبال ارائه بهترین قیمت‌ها و خدمات رقابتی در زمان مناسب هستیم. با ۵۷ سال سابقه، گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران یکی از معتبرترین شرکت‌های کشتیرانی در سطح جهانی است و ما به دنبال برگزاری رقابت‌های سالم و مؤثر در این حوزه هستیم.


بیات ترک از شرکت‌کنندگان خواست تا با مراجعه به وب‌سایت و شماره تلفن‌های ارائه شده، اطلاعات بیشتری کسب کنند و در جلسات آینده حضور یابند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =