کشانی

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان در آئین اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: اصفهان در بخش‌های مختلف اقتصادی ظرفیت و توانمندی‌های بالایی دارد و باید از فرصت‌های پیش‌رو برای توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذاری استفاده کنیم. صنایع اصفهان از جمله فولاد، نساجی، نفت کالاهای خانگی و غیره آماده مشارکت در پروژه‌های کشورهای آفریقایی هستند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، آئین اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا ظهر پنج‌شنبه مصادف با ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، استاندار اصفهان، رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس و اعضای اتاق بازرگانی استان اصفهان برگزار شد. همچنین در بین مهمانان چهار تن از وزرای کشورهای اوگاندا، سودان، مالی و سائوتومه و پرنسیپ حضور داشتند و سایر مهمانان نیز شامل مقامات و فعالان اقتصادی کشورهای آفریقایی بودند.

امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان در اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در مرکز همایش‌های بین‌المللی استان اصفهان ضمن خوش‌آمدگویی به حضار، ابراز امیدواری کرد که برگزاری این اجلاس در بهبود و توسعه فعالیت‌های اقتصادی بین ایران و آفریقا مؤثر باشد و در این رابطه گفت: بازرگانی در اصفهان تنها یک فعالیت اقتصادی نیست بلکه به عنوان بخشی از فرهنگ این شهر به شمار می‌رود. اصفهان شهر صلح و آرامش است.

وی اضافه کرد: ایران با قاره آفریقا از ۸۰۰ سال قبل مبادلات تجاری داشته‌اند. امیدوارم این اجلاس نیز در فعالیت تجار ایرانی و آفریقایی مؤثر باشد. ایران و آفریقا طلایه داران بیداری قاره‌های خود در جهان هستند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان با اشاره به ایران به عنوان دومین شریک تجاری آفریقا طی سال‌های گذشته توضیح داد: اصفهان در بخش‌های مختلف اقتصادی ظرفیت و توانمندی‌های بالایی دارد و باید از فرصت‌های پیش‌رو برای توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذاری استفاده کنیم. صنایع اصفهان از جمله فولاد، نساجی، نفت کالاهای خانگی و ساختمانی، جواهر، فنی و مهندسی و غیره آماده مشارکت در پروژه‌های کشورهای آفریقایی هستند. همچنین آمادگی تأمین خدمات سلامت و غذایی، کشاورزی و ساختمانی را در این قاره دارند.

کشانی تاکید نمود: اصفهان آمادگی میزبانی از هیئت‌های تجاری و اقتصادی از همه کشورهای آفریقایی را دارد و امروز شروعی در توسعه تجارت با گام‌های استوار در قاره آفریقا است. آفریقا صدای ایران را شنیده و ایران تپش فردای آفریقا را درک کرده است.

ایجاد سطح جدیدی از روابط با برگزاری اجلاس سران ایران و آفریقا

در ادامه مراسم اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا سید محمدصادق قنادزاده، رئیس ستاد برگزاری سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا با تاکید بر اهمیت این رویداد اظهار کرد: از یکشنبه هفتم اردیبهشت سال جاری افتتاحیه این اجلاس با حضور رئیس جمهور و بالغ بر ۴۰۰ مهمان از آفریقا برگزار شد. همچنین شاهد برپایی پنل‌های تخصصی، حضور در نمایشگاه اکسپو و نشست‌های B۲B برای هیئت آفریقایی در تهران بودیم. قرار است با تداوم این رویدادها در دولت چهاردهم اجلاس سران ایران و آفریقا در کشور را برگزار کنیم که یک سطح جدیدی از روابط و مناسبات است.

رئیس ستاد برگزاری سومین اجلاس همکاری‌های ایران و آفریقا اضافه کرد: موضوع ادبیات همکاری‌های ایران و آفریقا در کشور رایج شده که این مسئله بدون شک ناشی از تأثیرات برگزاری چنین رویدادهایی است.

آمادگی صنایع اصفهان برای مشارکت در پروژه های کشورهای آفریقایی

موسی دیالو، وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور مالی ضمن برگزاری اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا باابراز همدردی برای کشته شدگان حادثه انفجار بندرعباس گفت: کنفرانس اقتصادی بین ایران و آفریقا باعث توسعه شراکت تجاری بین این دو کشور شده و در بخش‌های مختلف استان اصفهان مانند کشاورزی، انرژی، معدن، فناوری، صنعت فلزات، نوآوری دانش و بخش‌های متنوع دیگر پتانسیل برقراری همکاری را فراهم کرد و بر ما مقرر است پیشرفت، همبستگی و هم‌افزایی این ارتباطات بیشتر شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور مالی افزود: این کنفرانس زمینه همکاری بیشتر را فراهم کرد و به نظر من این همبستگی نیاز است تا به قاره آفریقا ا اجازه پیشرفت‌های بیشتری را دهد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت کشور مالی با اشاره به گسترش سرمایه‌گذاری بین ایران و اصفهان توضیح داد: باید سرمایه‌گذاری در ایران و اصفهان را گسترش دهیم و صادرات افزایش یابد. همچنین ارتباطات بیشتری از طریق اتاق بازرگانی بین بخش خصوصی ایران و آفریقا برقرار خواهد شد و باید تاکید کنم که بخش خصوصی نقش مهمی در پیشرفت همکاری‌های ما خواهد داشت.

در پایان دیالو ضمن امیدواری جهت باقی ماندن روابط اقتصادی خوبی و فعال بین ایران و آفریقا خاطرنشان کرد: اقتصاد توریستی و گردشگری اصفهان نشان از اهمیت این شهر دارد و به ارتباطات بیشتر با اصفهان امیدوار هستیم. از میزبانی خوب اصفهان تشکر می‌کنیم که این برنامه را تشکیل داد و روز گذشته بازدیدهایی از قسمت‌های مختلف صنعت این استان داشتیم و بهره‌مند شدیم. امیدواریم اقتصاد بین ایران و آفریقا همیشه فعال و خوب باقی بماند.

آمادگی صنایع اصفهان برای مشارکت در پروژه های کشورهای آفریقایی

در انتهای مراسم اختتامیه سومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نیز با اعطای لوح یادبود به نیابت از محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور از مدیران شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، بانک شهر، شرکت پتروپالایش افتخارتوس، صنایع غذایی شیرین‌عسل، شرکت فولاد مبارکه، شرکت گلگهر، هلدینگ صبا انرژی و شرکت نیرواگرو تقدیر شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =