به گزارش ایراسین به نقل از روابط عمومی صمت، سعید زرندی در آیین تودیع و معارفه معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، افزود: موانع ایجاد شده در صادرات نفت، سبب گرایش همه کشور به سمت صادرات غیرنفتی و به طور خاص به سمت معدن و صنایع معدنی شده است.
وی اضافه کرد: معدن ، صنایع معدنی و پتروشیمی کشور در ایام تحریم فعالیتهای بسیار خوبی انجام داده است.
رشد بخش معدن و صنایع معدنی برای جایگزینی درآمدهای نفتی
معاون طرح و برنامه وزارت صمت تصریح کرد: میتوان به بخش معدن و صنایع معدنی برای جایگزینی نفت اتکا کرد و اگر این بخش بخواهد این نقشرا ایفا کند ، باید ده برابر الان و وضعیت فعلی رشد کند و 70 میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشد و این جهتگیری است که ما باید در برنامههای کلان کشور و وزارت صمت داشته باشیم.
زرندی با بیان این که برای رسیدن به این نگاه مترقی در مورد معادن در کشور باید نگاه جدیدی به این بخش ایجاد شود تاکید کرد: در این فضای موجود، به این هدف نخواهیم رسید و با این زمین پر از دستانداز که در اطراف خود ساختهایم در فکر یک تحول بزرگ نمیتوان بود و باید این نگاه و رویکرد را تغییر دهیم.
رصد قوانین دیگر کشورها در حوزههای اکتشاف و بهره برداری
وی افزود: معاونت معدنی، قوانین کشورهای دیگر را یک بار دیگر مرور کند و کشورهایی که در حوزههای اکتشاف و بهرهبرداری فعالیت کرده اند را دائما رصد نماید.
لزوم نقشآفرینی سازمانهای توسعهای در صنایع معدنی ایران
معاون طرح و برنامه وزارت صمت با تاکید بر لزوم نقشآفرینی سازمانهای توسعهای وزارت صمت در صنایع معدنی ایران گفت: این سازمانها باید با بحث تغییر ساختاری که وزیر محترم صمت هم ماموریت آن را دادهاند، حرکت کنند.
زرندی با اشاره به ابتکار خوب رزمحسینی در راهاندازی شورای هماهنگی، بیان کرد: 4 شورای صنعت، معدن، بازرگانی داخلی و تجارت خارجی با شخص وزیر جلساتی را برگزار میکنند که در آنجا مباحث مورد بررسی دقیق قرار میگیرند و با یک نگاه جدید و خط و مشی گذاری مشارکتی با همکاری بخش خصوصی برای این بخش برنامه ریزی شود.
جهتگیری کلی وزارت صمت حمایت از بازار سرمایه است
وی گفت: در دوره جدید مدیریت معاونت معدنی، بحث استفاده از ظرفیت بازار سرمایه و هلدینگهای معدنی باید ادامه یابد و این نقدینگی سرگردان را پشت حوزه معادن بیاوریم.
معاون طرح و برنامه وزارت صمت همچنین افزود: جهتگیری کلی وزارتخانه حمایت از بازار سرمایه و تقویت عرضه در این بازار است و نگاه کلی ما این است که از بازار سرمایه تا آن جا که مقدور است حمایت کنیم و این ظرفیت فراوان را پشت حوزه تولید کشور بیاوریم
ارسال نظر