محمد بن سلمان

یک وزیر ارشد در مصاحبه‌ای گفت که عربستان سعودی متعهد به تأمین لیتیوم از خارج از کشور است زیرا به دنبال تولید باتری‌های برقی الکتریکی و سرمایه گذاری در بخش خودروهای الکتریکی است و اشاره کرد که تلاش‌ها برای تأمین منابع داخلی در مراحل اولیه است.

به گزارش ایراسین به نقل از mining.com، عربستان سعودی که ده‌ها سال است اقتصادی متکی به نفت داشته است، میلیاردها دلار هزینه کرده تا خود را به قطبی برای تولید خودروهای الکتریکی تبدیل کند که بخشی از تلاش‌های شاهزاده محمد بن سلمان، ولیعهد بالفعل برای تنوع بخشیدن به تولیدات اقتصادی این کشور است.

بندر الخرایف، وزیر صنعت و منابع معدنی عربستان روز یکشنبه در مصاحبه با رویترز گفت: لیتیوم یک ماده معدنی بسیار مهم است که اتفاقاً بخش بسیار مهمی از زنجیره تأمین، به ویژه برای باتری‌ها است.

وی در حاشیه نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض گفت: «من تصور نمی‌کنم که بتوانیم بدون این فلز زندگی کنیم. عربستان سعودی با همکاری آرامکو شروع به اکتشاف و استخراج لیتیوم از آب دریا و تخلیه شور از میادین نفتی این پادشاهی کرده است، اما هنوز نمی‌دانیم که آیا این طرح‌ها موفقیت‌آمیز خواهند بود یا خیر.

الخورایف افزود: نشانه‌هایی وجود دارد که دلگرم کننده است، اما ما باید کارهای بیشتری انجام دهیم. برای اینکه هر اقدامی از نظر اقتصادی امکان پذیر باشد، باید به دو چیز توجه کنیم: اندازه سپرده‌ها و تمرکز آنها. ما شواهد کافی نداریم که بگوییم اندازه ذخایر و تمرکز مناسبی داریم.

سال گذشته، صندوق سرمایه گذاری دولتی عربستان سعودی، صندوق سرمایه گذاری عمومی (PIF) و شرکت معدنی شاخص آن، شرکت معدنی Maaden، سرمایه گذاری مشترکی به نام Manara Minerals برای سرمایه گذاری در دارایی‌های معدنی خارج از کشور تشکیل دادند.

الخرایف در پاسخ به سوالی در مورد سرمایه گذاری بین المللی لیتیوم گفت: من کاملاً مطمئن هستم که نیازهای منابع طبیعی عربستان سعودی به هر طریقی برآورده خواهد شد. چه از طریق محصولاتی که در کشور داریم و چه از طریق واردات، چه سرمایه‌گذاری مانارا یا سایر شرکا.

رودریگو اورکیزا، رئیس امور بین‌الملل این وزارتخانه، هفته گذشته گفت سفارت عربستان سعودی در سانتیاگو برای میزبانی از هیئتی از این کشور خاورمیانه در اواخر سال جاری برای گفتگو درباره سرمایه‌گذاری‌های بالقوه در بخش معدن شیلی به وزارت معدن شیلی مراجعه کرد.

آرورا ویلیامز، وزیر معادن شیلی، روز پنجشنبه از بیان دقیق‌تر اینکه کدام فلزات می‌تواند مورد علاقه عربستان سعودی باشد، خودداری کرد.

الخورایف گفت که از هیچ بحثی با شیلی در مورد مجوزهای لیتیوم این کشور آگاه نیست.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =