به گزارش ایراسین، این مجمع که با حضور ۸۵.۴۹ سهامداران در آن برگزار شد، حسین مدرس خیابانی به عنوان رییس مجمع، امیرحسین نادری و محمد حسن صبوری به عنوان ناظرین و ناصر تقی زاده دبیر مجمع انتخاب شدند.
ناصر تقیزاده مدیرعامل شرکت چادرملو در این مجمع گفت: سال ۹۹ سال بسیار خوبی برای چادرملو بوده است، به طوریکه تولید ۲۲درصد کنسانتره کشور، ۸ درصد گندله و ۸.۲ درصد شمش فولادی توسط گروه چادرملو به ثبت رسیده است. همچنین شرکت چادرملو با رشد ۱۹ درصدی در تولید کنسانتره در سال ۹۹ رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: در تولید گندله نیز رتبه پنجم (۳میلیون و ۷۰۰ هزارتن) و رشد ۳ درصدی را به ثبت رسانده است. همچنین رشد ۱.۵درصدی در تولید آهن اسفنجی و رتبه چهارم را کسب کرده و شمش فولادی به میزان یک میلیون و ۲۵هزارتن تولید کرده است.
به گفته وی، شرکت چادرملو امسال تا به امروز رشد مناسبی داشته و برنامه ۳میلیون تنی در قالب دو طرح ۱.۵میلیون تنی را داریم که اسناد مناقصه آن آماده شده است.
تقی زاده گفت: در ۳ ماهه اول امسال، با فروش ۱۰میلیون تن محصولات شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد فروش ۱۶.۵ درصدی داشته؛ همچنین حاشیه سود خالص به ۶۶ درصد رسیده است.
تقی زاده افزود: شرکت چادرملو خوشبختانه طرحهای متعددی دارد که از جمله آنها می توان به انتقال آب خلیج فارس و ساخت کارخانه گندله سازی اشاره کرد. همچنین اکتشافات زیادی در آنومالی d19 انجام شده و باطله برداری در حال انجام است و امیدواریم ۱۷۰ میلیون تن ذخیره جدید داشته باشیم. البته آنومالی های مختلف را برای بالا بردن ذخیره به کار میگیریم.
به گفته وی، مشارکت و بهره برداری در یک معدن با ظرفیت ۸۰۰ میلیون تا بالای یک میلیارد تن در استرالیا نیز در برنامه های این شرکت است تا از آن برای طرحهای فولادی چابهار استفاده کنیم.
تقی زاده افزود: مشارکت با آهن و فولاد غدیر، احداث کارخانه مگامدول با شرکتهای توسعه معادن و فولاد مبارکه و ... در اردیبل نیز در برنامه های چادرملوست.
وی ادامه داد: این شرکت در سال گذشته تولید ۱۱.۲ میلیون تن کنسانتره و ۳.۸ میلیون تن گندله را ثبت کرد و به بالاترین رکوردهای تولیدی خود دست یافته است.
وی تصریح کرد: در زمینه تولید کنسانتره و گندله دو پروژه در دست اقدام داریم که شامل یک واحد چهار میلیون تنی کنسانتره و یک واحد پنج میلیون تنی گندله است.
به گفته مدیرعامل چادرملو؛ این شرکت سال گذشته توانست بیش از ۲۵ هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشد که در مقایسه با سال پیش از آن بیش از ۱۷۰ درصد رشد نشان میدهد.
تقی زاده افزود: طرحهای جانبی دیگری نیز تعریف شده که شامل طرح احداث دو نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در شهرستان بهاباد و شهرستان اردکان به ظرفیت کل ۲۰ مگاوات، طرح احداث کارخانه فروآلیاژها، طرح احداث کارخانه آجر نسوز، احداث کارخانه سرباره در مجتمع صنعتی، احداث کارخانه باطله در مجتمع معدنی و... است.
همچنین در پایان این مجمع به ازای هر سهم ۲۱۳ تومان سود تقسیم شد که حدود ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود نقدی نیز نصیب شرکت فولاد مبارکه شد.
گفتنی است، موسسه حسابرسی وانیانیک تدبیر به عنوان حسابرس اصلی و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان حسابرس علی البدل انتخاب شدند. دنیای اقتصاد و جهان صنعت نیز به روزنامه های کثیرالانتشار انتخاب شدند.
ارسال نظر