غلامرضا سلیمانی-تاصیکو

مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین گفت: ۱۵ طرح توسعه ای و پروژه با سرمایه گذاری ۳۶۳۶۰ میلیارد ریال و اشتغال زائی ۱۵۰۰ نفر در سطح کشور با هدف توسعه مناطق محروم کشور کلید خورده است.

به گزارش ایراسین به نقل از  روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری صدر تامین؛ غلام رضا سلیمانی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدرتامین در تشریح طرح های توسعه ای و پروژه های این شرکت، گفت: طی ۲ سال گذشته طرح ها و پروژه هایی که پیشتر مشمول گذشت زمان شده بودند را مورد بازنگری قرار دادیم و ساختار مدیریت پروژه را در انها پیاده سازی کردیم که ثمره این اقدام حل چالش های پیش رو طرح ها و پروژه ها و شروع عملیاتی آنها بوده است. در حال حاضر در ۱۱ استان کشور طرح ها و پروژه های سرمایه گذاری این هلدینگ در دست اجرا قرار دارند و گزارش فعالیت های آنها ماهانه از سوی معاونت پروژه ها بررسی و نتایج به صورت شفاف از سوی روابط عمومی اعلام می شود.

پروژه تولید انواع بلوک و پانل سبک گازی و ملات
سلیمانی گفت: پروژه تولید انواع بلوک و پانل سبک گازی و ملات شرکت صنایع خاک چینی ایران با هدف تولید سالانه ۴۶۵ هزار متر مکعب بلوک و پانل و ۴۸ هزار تن ملات خشک جهت استفاده در صنعت ساختمان در شرکت صنایع خاک چینی ایران در شهرستان مرند استان آذربایجان شرقی در حال اجرا است. حجم سرمایه گذاری این پروژه ۴۷۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زائی ۱۰۵ نفر را به همراه دارد.

پروژه فرآوری مواد اولیه جمبزه
وی اظهار داشت: هدف از اجرای این پروژه تولید سالانه ۴ هزار تن منیزیت کلسینه، ۳ هزار تن دولومیت کلسینه، ۳ هزار تن منیزیت زینتره، ۷ هزار تن مگدولوما زینتره، ۳ هزار تن کوکلینکرها و آجرهای بازیافتی بدون قلیایی به میزان پرکردن ظرفیت کوره شافت جهت تامین مواد اولیه صنعت نسوز در شرکت فرآورده های نسوز ایران در منطقه محروم جمبزه شهرستان دهاقان استان اصفهان در حال اجرا است. حجم سرمایه گذاری این پروژه ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زائی ۵۶ نفر را به دنبال دارد.

تامین مواد اولیه صنعت نسوز و پروژه دولومیت نهاوند
مدیرعامل صدر تامین در ادامه پروژه های فرآورده های نسوز ایران به پروژه دولومیت نهاوند اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه یکی دیگر از پروژه های شرکت فرآورده های نسوز ایران است که در استان همدان و شهرستان نهاوند و با هدف تولید دولومیت کلسینه به میزان ۱۰۰ هزار تن در سال جهت تامین مواد اولیه صنعت نسوز اجرایی شده است و حجم سرمایه گذاری این پروژه ۶۰۰ میلیارد ریال و اشتغال زایی ۴۰ نفر را به طور مستقیم به دنبال دارد.

اجرای پروژه معدن طلای قلقله کردستان  پس از یک دهه
وی پروژه اکتشاف و بهره برداری معدن طلای قلقله کردستان را یکی از طرح های مهم اما راکد صدرتامین طی ادوار گذشته برشمرد و بیان داشت: این طرح مشمول گذشت زمان و نزدیک به یک دهه راکد باقی مانده بود اما به همت تیم های کارشناسی و همراهی و همکاری سازمان های مربوطه توانستیم امروز فعالیت رسمی این شرکت را شروع کنیم و احداث کارخانه فرآوری طلا در شهرستان سقز استان کردستان را در دستور کار قرار دهیم.   هدف از ایجاد چنین پروژه ای تولید سالانه ۵۳۵ کیلو گرم شمش طلا توسط شرکت توسعه معادن طلای کردستان است. حجم سرمایه گذاری در پروژه مذکور ۵۳۲۷ میلیارد ریال است و در این پروژه ۱۳۹ نفر از مردم استان به طور مستقیم مشغول به کار خواهند شد.

پروژه معدن طلای سیستان و بلوچستان
سلیمانی یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در شرکت سرمایه گذاری صدرتامین را به سرانجام رساندن پروژه اکتشافی پلی متال در شهرستان تفتان و شهرستان میر جاوه استان سیستان و بلوچستان برشمرد و گفت: این پروژه با هدف اکتشاف و فرآوری ذخایر معدنی فلزی شامل مس، طلا، نقره و ... در استان سیستان و بلوچستان تعریف شد.

وی ادامه داد: در فاز اول شرکت توسعه معادن پارس تامین موفق به دریافت گواهی کشف و جواز تاسیس کارخانه جهت ایجاد کارخانه فرآوری طلا در محدوده پرعیار خارستان – بیدستر با ظرفیت ۲۵۶ کیلو گرم شمش طلا شده است. حجم سرمایه گذاری در این پروژه ۱۸۶۸ میلیارد ریال و ۱۱۲ نفر به طور مستقیم مشغول به کار می شوند.

مدیرعامل تاصیکو اذعان داشت: طبق گواهی کشف صادره، معدن مادافتی با میزان ذخیره قطعی کانسنگ طلا ۲۴.۴۶۳.۰۰۰ تن (متوسط عیار ۱.۰۶ گرم برتن)، ذخیره احتمالی ۴۸.۹۲۶.۰۰۰ و مجموع ذخیره قطعی و احتمالی ۷۳.۳۸۹.۰۰۰ تن کانسنگ طلا و همچنین ذخیره قطعی کانسنگ مس ۵۹۸.۰۰۰ تن (عیار متوسط ۴۹.%) و ذخیره احتمالی ۱.۶۹۱.۰۰۰ تن از بزرگترین معادن طلای کشور است و مابقی محدوده در اختیار شرکت عملیات اکتشاف مواد معدنی در دست اجرا استو انشالله با اتمام عملیات اکتشافی از سال ۱۴۰۱ عملیات طراحی و اجرای کارخانه اصلی فرآوری مواد معدنی در منطقه شروع خواهد شد و قطعا یکی از محور های توسعه استان خواهد بود.  

پروژه معدن طالمسی یکی از قدیمی ترین معادن مس ایران
سلیمانی با اشاره به یکی دیگر از پروژه های شرکت پارس تامین تحت عنوان پروژه اکتشافی طالمسی، گفت: معدن طالمسی یکی از معادن قدیمی مس و نیکل ایران واقع در شهرستان نایین منطقه انارک استان اصفهان است. این معدن در چندین دوره مختلف مورد بهره برداری قرار گرفته است و شرکت توسعه معادن پارس تامین با امضای تفاهمی نسبت به اکتشافات در این محدوده اقدام کرده که پس از پایان اکتشافات، پروژه استحصال و فرآوری معدنی استخراج شده تعریف می شود و حجم سرمایه گذاری این پروژه ۱۷۲ میلیارد ریال است.

پروژه احداث کارخانه تولید سولفات پتاسیم و کلرید کلسیم
مدیرعامل صدرتامین در خصوص پروژه احداث کارخانه تولید سولفات پتاسیم و کلرید کلسیم، گفت: پروژه مذکور با هدف تولید سالانه ۴۰ هزار تن سولفات پتاسیم جهت تامین نیاز بخش کشاورزی و تولید سالانه ۲۰ هزار تن کلرورکلسیم مورد نیاز صنایع کشور در شهرستان گرمسار استان سمنان شرکت معدنی املاح ایران توسط نیروهای متخصص داخلی طراحی (بومی سازی) و اجرا شده است. حجم سرمایه گذاری در این طرح ۲۳۷۷ میلیارد ریال است که اشتغال زائی بیش از یکصد نفر را به دنبال دارد.

پروژه نمک تصفیه تبلور مجدد
وی پروژه نمک تصفیه تبلور مجدد را یکی دیگر از پروژه های شرکت معدنی املاح ایران خواند و اظهار داشت: با بهره برداری از پروژه نمک تصفیه شده سالانه به میزان ۴۰ هزار تن نمک تصفیه تبلور مجدد جهت مصارف خوراکی تولید خواهد شد. حجم سرمایه گذاری در این پروژه نیز ۶۱۴ میلیارد ریال بوده که اشتغال زائی ۵۰ نفر را به دنبال دارد.
پروژه انتقال کارخانه پشم شیشه جهت رعایت الزامات محیط زیست
سلیمانی کارخانه پشم شیشه ایران را یکی از شرکت های مهم تاصیکو خواند و گفت: به منظور رعایت الزامات محیط زیست این پروژه انتقال و نو سازی کارخانه  از سطح شهر شیراز به منطقه ویژه اقتصادی شیراز در دستور کار قرار گرفته است و شرکت پشم شیشه ایران ملزم شده است تا پایان سال ۱۴۰۰ این مهم را به سرانجام رساند که خوشبختانه با همکاری های صورت گرفته و اجرای آن مطابق برنامه، پروژه در حال انجام است.

۳پروژه زغال سنگ پروده طبس با هدف افزایش ظرفیت تولید
سلیمانی به پروژه های شرکت زغال سنگ پروده طبس در شهرستان طبس استان خراسان جنوبی اشاره کرد و بیان داشت: هم اکنون این شرکت ۳ پروژه کلیدی را در دستور کار دارد که شامل پروژه اصلاح مدار تغلیظ کارخانه زغال شوئی، اورهال ست اول لانگ وال و پروژه خریداری ست دوم لانگ وال می شود. به طوری که با اجرای پروژه زغال شوئی ظرفیت تولید سالانه کنستانتره زغال سنگ به میزان ۶۷ هزار تن افزایش می یابد و با خریداری ست دوم لانگ وال ظرفیت تولید سالانه کنستانتره زغال سنگ به میزان ۲۰۸ هزار تن افزایش می باید. باید به این نکته نیز اشاره کرد که در این سه پروژه بیش از ۵۲۰ نفر از هموطنان در طبس به طور مستقیم مشغول به کار خواهندشد و ۹۵۸۰ میلیارد ریال حجم سرمایه گذاری اعلام شده است.

پروژه بهبود رانمدان و افزایش تولید در مس باهنر
سلیمانی مس شهید باهنر را یکی از استراتژیک ترین شرکت های ایران برشمرد و گفت: پروژه بهبود راندمان و افزایش تولید در این شرکت با هدف افزایش تولید سالانه به میزان ۹۶۰۰ تن ورق و تسمه مسی و برنجی در واحد نورد، ۸۰۰۰ تن لوله مسی در واحد لوله مسی، ۱۸۰۰ تن مقاطع مسی در واحد باسبار در شرکت صنایع مس شهید باهنر واقع در شهر کرمان در حال اجرا است. این پروژه با حجم سرمایه گذاری ۶۲۳۰ میلیارد ریال و نیز اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر را به همراه دارد.

راه اندازی شرکت مهندسی اکتشافی و حفاری
مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صدرتامین در ادامه گفت: با توجه به نیاز شرکت های توسعه معادن طلای کردستان و توسعه معادن پارس تامین از شرکت های تابعه صدرتامین و همچنین ورود به بازار حفاری معادن در کشور و با رویکرد کمک به توسعه حفاری گمانه های عمیق و نیمه عمیق، شرکت حفاری با ظرفیت اسمی حفر گمانه جهت اکتشافات معادن به میزان سالانه ۵۰۰۰۰متر و با حجم سرمایه گذاری ۸۶۰ میلیارد ریال و اشتغال زائی ۶۲ نفر تاسیس و در استان سیستان و بلوچستان فعالیت خود را شروع کرده است.  
پروژه تولید کاغذ سنگی با چشم انداز تکمیل زنجیره آهک

مدیرعامل تاصیکو در پایان پروژه تولید کاغذ سنگی و کربنات کلسیم آسیابی توسط شرکت پارس تامین را یکی دیگر از پروژه های هلدینگ دانست و عنوان کرد: پروژه مذکور با هدف تولید ۴۰۰۰ تن در سال کاغذ سنگ و ۳۰۰۰ تن در سال کربنات کلسیم آسیابی با هدف محرومیت زدائی و با چشم انداز تکمیل زنجیره آهک در استان ایلام در حال اجرا است. حجم سرمایه گذاری در این پروژه ۱۶۱۰ میلیارد ریال و اشتغال زائی ۱۱۰ نفر را به دنبال دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 11 =