معاون وزیر صمت استاندار سیستان و بلوچستان

طرح تحول زمین‌شناسی و معدن به عنوان دومین ایستگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در این استان کلید می خورد.

به گزارش ایراسین، به دنبال سفر علیرضا شهیدی، معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور به سیستان و بلوچستان و دیدار با حسین مدرس خیابانی استاندار این استان، طرح تحول زمین‌شناسی و معدن به عنوان دومین ایستگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در این استان کلید خواهد خورد.

حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان، با اشاره به این‌که طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به صورت پایلوت برای نخستین بار در استان خراسان جنوبی آغاز شد، اظهار کرد: امیدواریم با امضای تفاهم‌نامه‌ میان استانداری سیستان و بلوچستان، سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و مجموعه اعضای شورای عالی معادن شامل معاونت معدنی وزارت صمت و ایمیدرو، استان سیستان و بلوچستان را به عنوان دومین استان در قالب طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: قرار بر این است این تفاهم‌نامه به زودی اجرایی شود و فاز اول آن که مطالعات ژئوفیزیک هوایی را در دستور کار دارد در پهنه‌ای بالغ بر ۱۵ تا ۳۵ هزار کیلومتر مربع انجام شود تا بتوانیم بر اساس این اکتشافات ظرفیت‌های معدنی این استان را افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با آغاز طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی باید بتوانیم استان سیستان و بلوچستان به رتبه یک تا سه در رده استان‌های معدنی کشور تبدیل کنیم.

مطالعات زمین‌شناسی به وسعت در ۳۵ هزار کیلومتر مربع

در ادامه رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور ضمن اشاره به اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی در استان خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به نتایج بسیار چشمگیری در این پهنه رسیده که بر همین اساس استان سیستان و بلوچستان را به عنوان دومین استان این طرح انتخاب کردیم.

به گفته علیرضا شهیدی، مساحتی حدود ۳۵ هزار کیلومتر مربع را در استان سیستان و بلوچستان پوشش داده خواهد شد که به صورت همزمان برداشت و مطالعه بالغ بر ۱۰۰ لایه زمین‌شناسی، ژئوشیمی و زمین‌شناسی اقتصادی در این منطقه انجام خواهد شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: امسال مساحتی بالغ بر ۱۵ هزار کیلومتر مربع را تحت پوشش مطالعات ژئوفیزیک جهت شناسایی پتانسیل‌های معدنی عمیق قرار خواهیم داد و سال آینده این مطالعات را ادامه می‌دهیم.

وی یادآور شد: به منظور اجرایی شدن دومین طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی در استان سیستان و بلوچستان حدود ۱۵۰ الی ۲۰۰ نفر از متخصصان سازمان زمین‌شناسی از سرتاسر کشور را در استان متمرکز خواهیم کرد.
شهیدی ابراز امیدواری کرد که با انجام اکتشافات سطحی و عمقی به نتایج گرانبهایی در زمینه منابع معدنی در استان سیستان و بلوچستان دست یابیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =