مجتمع معدنی مس سونگون

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خواف گفت: هیات اندیشه ورز با هدف بررسی مسائل و مشکلات شرکتهای معدنی فعال در زمینه سنگ‌ آهن منطقه سنگان خواف تشکیل شد.

به گزارش ایراسین، به نقل از ایرنا، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت خواف گفت: هیات اندیشه ورز با هدف بررسی مسائل و مشکلات شرکت‌های معدنی فعال در زمینه سنگ‌ آهن منطقه سنگان خواف تشکیل شد.

داوود صنعتی در این خصوص گفت: در قالب فعالیت هیات اندیشه ورز، مسائل و مشکلات و دغدغه های شرکتهای صنعتی و معدنی در قالب کارگروههای تخصصی مورد بررسی قرار می گیرد و راهکارهای مقتضی رفع و کاهش آنها اتخاذ می شود.

وی ادامه داد: حمایت از سرمایه گذاران و واحدهای صنعتی و معدنی و ایجاد بسترهای مناسب برای جذب سرمایه گذاری در توسعه زیرساختهای موجود از دیگر اهداف آغاز به کار هیات اندیشه ورز در منطقه سنگان خواف به شمار می رود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت خواف از نقاط قوت تشکیل هیات اندیشه ورز در معادن سنگان خواف را بررسی و رفع مسائل و تنگناها و راهکارهای توسعه کمی و کیفی سرمایه گذاری با همفکری سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و یا نمایندگان آنها و رسیدن به خرد جمعی در این بخش ذکر کرد.

صنعتی افزود: این مساله موجب پایداری در اتخاذ تصمیم ها و فعالیتهای اقتصادی در منطقه سنگان خواف می شود و بستر رفع مشکلات را سرعت می بخشد.

مجتمع سنگ‌آهن سنگان خواف با بیش از یک میلیارد تن ذخیره یکی از ۱۰ معدن بزرگ سنگ‌آهن در جهان و تامین‌کننده خوراک اولیه برای تولید ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره، ۱۵ میلیون تن گندله و پنج میلیون تن سنگ‌آهن در ایران است.

مجموعه کانسارهای سنگان با ۳۰ درصد ذخایر سنگ‌آهن کشور در گستره‌ای به طول ۲۲ کیلومتر و عرض ۱۰ کیلومتر در ۳۰۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد، ۴۰ کیلومتری جنوب شرقی شهر خواف و ۱۸ کیلومتری شمال شرقی سنگان در جنوب شرقی خراسان رضوی و نزدیک مرز افغانستان قرار دارد.

بارزترین ویژگی‌های این معادن سنگ‌آهن امکان فعالیت‌های معدنکاری در طول ۱۲ ماه سال، وجود ماده معدنی در سطح زمین، کاهش هزینه‌های استخراج و معدنکاری و وجود عناصر نادر خاکی است که با مشارکت بخش‌ دولتی و سازمان توسعه و نوسازی صنایع و معادن ایران (ایمیدرو)، فولاد سنگان، مجموعه اپال پارسیان، شرکت فراگیر توسعه سناباد و تعدادی دیگر از شرکت‌های بزرگ معدنی ایران الگوی موفق سرمایه‌گذاری و نمونه بسیار خوبی برای سایر نقاط کشور است.

دسترسی به محل کانسارهای سنگ‌آهن سنگان از ۲ مسیر آسفالته مشهد، تربت‌حیدریه، خواف، سنگان و مشهد، فریمان، تربت‌جام، تایباد و سنگان امکان پذیر بوده و معادن سنگ آهن در ۱۸ کیلومتری سنگان از طریق جاده اختصاصی آسفالته با سنگان، خواف و تایباد در ارتباط است و خط آهن سراسری که از تربت‌حیدریه به سوی هرات در افغانستان در حال احداث می‌باشد از جنوب سایت معدن سنگان عبور می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =