به گزارش ایراسین به نقل از دنیای اقتصاد، ظرف روزهای پایانی هفته قبل، یعنی شنبه و یکشنبه ۱۲ و ۱۳ نوامبر، بانک خلق چین و کمیسیون تنظیم مقررات بانکی این کشور، چند اقدام محرک را برای تقویت بخش املاک به امید تقویت اقتصاد چین تصویب کردند. انتشار این خبر از رشد بهای سنگآهن حمایت کرد. ظرف ماههای اخیر بانک خلق چین و دولت این کشور بستههای محرکی را برای کاهش بحران بخش املاک در این کشور به تصویب رسانده و اجرایی کردهاند که تاثیر چندانی بر بهبود بحران در بخش املاک چین نداشته است. در این شرایط فعالان بازار امیدوارند که بسته محرک جدید قوی باشد و بتواند از رونق بخش ساختوساز و به تبع آن رونق بازار فولاد در چین حمایت کند. تقویت یوآن نسبت به دلار موضوع دیگری بود که به بهبود حاشیه سود واردکنندگان سنگآهن دریایی ظرف روز ۱۴نوامبر کمک کرد و از زیان واردات کاست. ظرف روز ۱۴نوامبر سیگنالهای متعدد اقتصادی از رشد بهای سنگآهن وارداتی به چین حمایت کرد؛ اما اغلب فعالان بازار ترجیح دادند از حجم معاملات بکاهند و رویکرد تعویق خرید را انتخاب کنند.
زغالسنگ متالورژیک فوب استرالیا روز دوشنبه ۱۴نوامبر کانال ۳۰۰دلاری را از دست داد و پلتس، پریمیوم این محصول را ۲۹۸دلار ارزیابی کرد. نگرانی در خصوص تضعیف بازار فولاد در مناطقی از جمله اروپا، آسیای جنوب شرقی و آسیای شمال شرقی باعث شد تا بر حجم فروشندگان زغال افزوده شود و روند کاهش بهای این محصول که از اواسط هفته قبل شروع شده بود، ادامهدار باشد. پلتس، پریمیوم زغال متالورژیک تحویل بنادر چین را روز دوشنبه ۱۴نوامبر بدون تغییر نرخ برابر ۲۹۸دلار ارزیابی کرد. محرکهای جدید برای حمایت از بخش املاک در چین به تصویب رسیده است؛ اما فولادسازان چینی با استناد به منفی ماندن حاشیه سود خود، این خبر را فاقد تاثیر مثبت بر بازار زغال چین میدانند. پلتس روز ۱۴نوامبر حاشیه سود فروش میلگرد در بازار داخلی چین را منفی ۲۰دلار بر تن و حاشیه سود فروش کلاف در بازار این کشور را منفی ۱۷دلار بر تن اعلام کرد.
ارزانی فولاد ترکیه، دامن قراضه را گرفت
روند کاهش نرخ در بازار قراضه وارداتی به ترکیه ظرف روز ابتدایی هفته جاری نیز ادامهدار شد. به گفته پلتس، استمرار روند کاهش نرخ در بازار فولاد ترکیه عامل اصلی افت بیشتر بهای قراضه بود و به این ترتیب قیمت قراضه سنگین وارداتی به این کشور روز ۱۴نوامبر با کاهش ۵/ ۱دلاری برابر ۵/ ۳۳۷دلار به ازای هر تن اعلام شد. پلتس، بهای میلگرد صادراتی ترکیه، فوب این کشور را روز ۱۴نوامبر برابر ۶۲۷دلار به ازای هر تن ارزیابی کرد که این رقم در بازه زمانی هفتگی کاهش ۵/ ۱۲دلاری داشت.
ارسال نظر