به گزارش ایراسین، جعفری در جلسه کنترل مدیریتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد این منطقه با توجه به وجود آنومالی های سنگ آهن، پتانسیل بالایی برای توسعه فعالیت معدنکاری و تامین خوراک آتی شرکت دارد.
رئیس هیات عامل ایمیدرو در این برنامه که معاونان ایمیدرو، مدیر عامل و مدیران ارشد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو حضور داشتند، اظهار داشت: در ایران مرکزی حدود ۵۰۰ میلیون تن سنگ آهن "با قابلیت معدنکاری" وجود دارد که ۱۵۰ میلیون تن آن ذخیره اثبات شده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: تمرکز چادرملو بر روی اکتشاف و ذخایر جدید باشد.
جعفری در عین حال اظهار داشت: توسعه های شرکت چادرملو در بخش های مختلف، با درنظر گرفتن طرح جامع فولاد انجام شود.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت همچنین درباره چالش شرکت در تامین انرژی گفت: برای رفع این مشکل رایزنی هایی از گذشته با وزارت نیرو داشته ایم و آن را ادامه می دهیم.
طاهرزاده اعلام کرد: فعالیت ویژه بر روی اکتشاف
امیرعلی طاهرزاده مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در این نشست، پس از ارایه گزارش فعالیت های این شرکت در بخش های مختلف، تاکید کرد: به تازگی شرکتی با هدف فعالیت های اکتشافی وارد عرصه کرده ایم و به طور ویژه در این بخش فعال شده ایم.
وی خواهان پشتیبانی ایمیدرو از این شرکت برای فعال سازی معادن جدید شد.
طاهرزاده گفت: چشم انداز شرکت برای ارتقای جایگاه، ایجاد اشتغال، ارزش آفرینی و ... مورد بازبینی قرار گرفته و ۱۸هدف راهبردی تدوین شده است.
وی درباره استفاده از فناوری های جدید در چادرملو گفت: در راستای استقرار نسل چهار تکنولوژی و نیز تقویت شرکت های دانش بنیان همکاری با نهادهای مربوطه آغاز شده است. طاهرزاده افزود: برای تحقق اهداف این بخش با ۵ دانشگاه کشور قرارداد امضا کرده ایم.
وی همچنین گفت: برای تقویت ناوگان حمل ریلی، برنامه خرید ۲۰۰واگن را اجرایی می کنیم.
طاهرزاده در ادامه به دستورالعمل های فروش محصولات در بورس کالا اشاره کرد و گفت: تمامی محصولات شرکت چادرملو در بورس کالا عرضه می شود.
مدیر عامل چادرملو ارزش کل طرح های توسعه ای این شرکت را ۸.۸ میلیارد یورو اعلام کرد و اظهار داشت: ۱.۷ میلیارد یورو از این رقم در حال اجرا است و ۴.۵ میلیارد یورو نیز در مرحله شروع عملیات اجرایی قرار دارد.
برنامه افزایش سرمایه و تسویه حقوق دولتی
مدیر عامل چادرملو اظهار داشت: برنامه افزایش سرمایه از ۱۱۹۰۰ میلیارد به ۲۸۸۰۰ میلیارد تومان در دست اجرا است.
به گفته طاهرزاده، حقوق دولتی و حق انتفاع مربوط به سال ۱۴۰۰ به طور کامل تسویه شده و برای ۱۴۰۱ نیز پرداختی هایی به صورت علی الحساب انجام شده است.
وی درباره وضعیت تولید گفت: تولید گندله در نیمه نخست با رشد ۶.۸درصدی به ۱.۸ میلیون تن، آهن اسفنجی با رشد ۱۳.۳درصدی به ۹۲۲هزار تن و شمش فولادی با رشد ۲۹.۴درصدی به ۵۹۰هزار تن رسید.
در این برنامه امیر خرمی شاد معاون برنامه ریزی و توسعه، حسام مقدمعلی معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی و نیز امیر صباغ مدیر اقتصادی و سرمایه گذاری، سمیه خلوصی مدیر برنامه ریزی و نظارت راهبردی، سعید پیرمرادی مدیر صنایع معدنی، منیژه غلامرضایی مدیر زیرساخت، امید امامی مدیر معادن و احمد فتاحی مدیر اکتشاف ایمیدرو حضور داشتند و موضوعاتی همچون تامین مالی و نیز انرژی برای طرح های توسعه، چارچوب طرح جامع فولاد، فعالیت های اکتشافی، زیرساختی و... را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
ارسال نظر