فولاد

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی انجمن جهانی فولاد (WSA)، تولید فولاد خام جمهوری اسلامی ایران در پنج ماهه نخست سال ۲۰۲۳، ۷۰ درصد از کل تولید منطقه غرب آسیا را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایراسین؛ فولادسازان ایرانی از ژانویه تا می امسال، ۱۳ میلیون تن فولاد خام تولید کردند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲.۲ درصد افزایش را به ثبت رساندند.

تولیدکنندگان فولاد مستقر در غرب آسیا از جمله ایران، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی در مجموع ۱۸.۷ میلیون تن فولاد در این دوره تولید کردند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته ۱.۱ درصد افزایش یافته است.

۶۳ فولادساز جهان در همین مدت ۷۸۶ میلیون تن فولاد تولید کردند که این آمار تولید حکایت از کاهش ۱.۲ درصدی دارد.

کشورهای واقع در آفریقا از جمله مصر، لیبی، آفریقای جنوبی و تونس ۲.۶ میلیون تن فولاد تولید کردند که ۲.۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش تولید را به ثبت رساندند.

تولید فولاد کشورهای آسیایی و اقیانوسیه از جمله استرالیا، چین، هند، ژاپن، مغولستان، نیوزلند، پاکستان، کره جنوبی، تایوان، تایلند و ویتنام با ۰.۷ درصد افزایش به ۵۸۸.۴ میلیون تن رسیدند.

۲۷ کشور اتحادیه اروپا با کاهش ۱۰.۴ درصدی نسبت به سال گذشته، در مجموع ۵۶ میلیون تن تولید کردند.

کشورهایی از جمله مقدونیه، نروژ، صربستان، ترکیه و بریتانیا نیز ۱۶.۶ میلیون تن فولاد تولید کردند که ۱۶.۳ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل کاهش داشت.

کشورهای آمریکای شمالی، از جمله کانادا، کوبا، السالوادور، گواتمالا، مکزیک و ایالات متحده، ۴۵.۹ میلیون تن فولاد در این دوره تولید کردند که ۳.۶ درصد کاهش داشت.

فولادسازان منطقه «روسیه و سایر کشورهای مشترک المنافع (CIS) به اضافه اوکراین» از جمله بلاروس، قزاقستان، روسیه و اوکراین ۳۶.۹ میلیون تن فولاد تولید کردند که ۳.۸ درصد کاهش داشت.

کشورهای آمریکای جنوبی از جمله آرژانتین، برزیل، شیلی، کلمبیا، اکوادور، پاراگوئه، پرو، اروگوئه و ونزوئلا ۱۷.۱ میلیون تن فولاد تولید کردند که ۵.۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشت.

ایران در سال گذشته ۳۰.۶ میلیون تن فولاد خام تولید کرد و توانست جایگاه خود را به عنوان دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان حفظ کند.

در این بین، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت در جایگاه بیستم برترین شرکت های فولادسازی جهان ایستاد.

ایران با تولید ۱۲۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تن در سال ۲۰۲۲ دومین تولیدکننده بزرگ آهن اسفنجی جهان شد.

ایران همچنین در سال ۲۰۲۲، ۲.۵ میلیون تن آهن خام تولید کرد که ۱۰۰ هزار تن آن به خارج از کشور صادر شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 1 =