چین

یکی از مهمترین کشورهای پیشرو در صنایع معدنی و فولادی جهان، سرزمین ملقب به اژدهای زرد یا چین است. قیمت بسیاری از مواد اولیه مربوط به صنعت فولاد و و فرآورده‌های فولادی در جهان به صورت روزانه از کشور چین به سایر نقاط جهان مخابره می‌شود.

به گزارش ایراسین، در سفر مدیران ارشد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به کشور چین، اتفاق‌های مثبت و درخورتوجه‌ای رخ داد که در این گزارش به بخش کوچکی از آن اشاره می‌کنیم.

علی یقطین، رئیس هیأت مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با بیان اینکه هدف اصلی از سفر مدیران ارشد این شرکت به کشور چین، تدوین نقشه راه هوشمندسازی و تحول دیجیتال شرکت است، گفت: به منظور بازدید میدانی از دستاوردهای معدنی و فولادی کشور چین در حوزه هوشمندسازی معادن، کارخانه‌های فرآوری و استفاده از تجربیات آن‌ها، این سفر با هماهنگی و برنامه‌ریزی شرکت «چاینا الکترونیک» انجام شد.

یقطین با اشاره به اینکه دولت چین معادن و کارخانه‌های هوشمند معدنی و فولادی را به عنوان یک حوزه کلیدی شناسایی کرده است، گفت: دولت چین صاحبان صنایع را به توسعه فناوری‌ها و احداث کارخانه‌های هوشمند برای بهبود ایمنی، کارآیی و پایداری در عملیات معدنی و تولید فلزات تشویق کرده است و نکته مهم اینجاست که شرکت‌های چینی بر توسعه راه‌حل‌های نوآورانه متمرکز هستند و در این شرکت‌ها فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و اینترنت اشیا برای بهینه‌سازی عملیات معدنی و تولید فلزات استفاده می‌شود.

رئیس هیأت مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران گفت: شرکت «چاینا الکترونیک» پروژه‌های متعددی در زمینه معادن هوشمند و کارخانجات تولید فولاد هوشمند اجرا کرده است. این شرکت تحت مالکیت دولت مرکزی چین قرار دارد و در شهر چانگشا چین واقع است و تاکنون در بیش از ۳۰ معدن در کشور چین و کشورهای دیگر جهان هوشمندسازی معادن را انجام داده است.

یقطین از امضای تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با نماینده شرکت «چاینا الکترونیک» پس از پایان بازدید همه جانبه از این شرکت خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه در پارک مرکزی فناوری‌های صنعتی شانگهای بین دو شرکت امضا شد.

امنیت بالا و پوشش ارتباطی نقطه قوت شرکت چاینا الکترونیک

همچنین سیدعلیرضا میر طاهری بافقی، عضو هیأت‌مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران که در سفر چین حضور داشت با بیان اینکه بازدید از معدن سنگ آهن «limestoneopenpit» در شهر نانجینگ که دارای ۳۲۰ میلیون تن سنگ‌آهک است و ظرفیت تولید سالانه ۶ میلیون تن را دارد از مهمترین برنامه‌های این سفر بود، گفت: این معدن ۱۵۰ نفر نیروی انسانی دارد.

عضو هیأت‌مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران افزود: حضور در دفتر مرکزی شرکتی که ارائه‌دهنده راهکارهای هوشمندسازی معادن روباز و زیرزمینی است از دیگر برنامه‌های استراتژیک مدیران ارشد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در شهر چانگشا بود. البته شرکت مذکور زیرمجموعه شرکت «چاینا الکترونیک» است.

میر طاهری بافقی تصریح‌کرد: بازدید از شرکت ارائه‌دهنده «fuel cell» یا سوخت متانول توسط مدیران ارشد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران در روز سوم سفر صورت گرفت. این شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات حوزه انرژی است و از تولیدات این شرکت فقط توسط یک شرکت دیگر در آلمان تولید می‌شود که از لحاظ قیمتی این شرکت به مراتب قیمت پایین‌تری برای محصولات خود ارائه می‌دهد.

حسین پور شمسی؛ مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به بازدید از شرکت ارائه‌دهنده راهکار ارتباطی با پهنای باند امن اشاره کرد و گفت: این شرکت راهکار ارتباطی خوبی دارد که از قابلیت‌های مختلفی از جمله امنیت بالا، پایداری بالا، صرفه اقتصادی و پوشش ارتباطی مناسب برخوردار است.

قابل ذکر است در سفر مدیران ارشد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به کشور چین علاوه بر علی یقطین، رئیس هیأت مدیره، سیدعلیرضا میر طاهری بافقی، عضو هیأت‌مدیره و حسین پور شمسی مدیر فناوری اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی شرکت، حسین مرادیان، معاون معدنی، مهدی طالعی بافقی معاون امور مالی و اقتصادی و امیر معینی بافقی معاون تولید شرکت هم، حضور داشتند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =