• ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
  • کد خبر: 64057
  • readingTime: ۱ دقیقه
معدن

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: ۴۶ درصد از معادن این شهرستان به تعداد ۲۳ معدن اکنون غیر فعال هستند.

به گزارش ایراسین و به نقل از ایرنا، هادی ایزدی تعداد معادن گناباد را ۵۰ معدن عنوان کرد و افزود: معادن غیر فعال این شهرستان بیشتر شامل معادن کوچک مقیاس در بخش‌های سنگ‌های ساختمانی، سنگ لاشه، خاک‌های معدنی نظیر کائولن و غیره است.

وی مشکلات مهم و عامل اصلی تعطیلی این معادن را رکورد بازار و کمبود نقدینگی ذکر کرد و خواستار توجه بیشتر مسؤولان نسبت به پرداخت تسهیلات و حمایت از فعالان معدنی گناباد شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد بیان کرد: با بهبود فضای کسب و کار و رفع مشکلات اقتصادی و سرمایه گذاری و بهره برداری مجدد این معادن برای افزون بر ۶۰ نفر اشتغال مستقیم و ۳۰۰ نفر فرصت شغلی غیر مستقیم ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد: با هدف بررسی مشکلات معادن غیر فعال گناباد امسال نشست‌هایی با حضور مسؤولان استانی و کشوری و از جمله مدیر طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران برگزار شده و این مسائل در دست پیگیری است.

ایزدی خاطر نشان کرد: از مجموع ۵۰ فقره پروانه بهره برداری معدنی گناباد در زمینه کانی‌های غیر فلزی از جمله خاک صنعتی، کائولن، بنتونیت، سیلیس، سنگ ساختمانی، فلورین، خاک نسوز، سنگ آهک، سنگ لاشه و خاک گچ با ذخیره قطعی ۴۲ میلیون تن، ۲۷ معدن در این منطقه فعال است.

وی گفت: سالانه نزدیک به ۸۰۰ هزار تن مواد معدنی از معادن گناباد استخراج و به واحدهای فرآوری در منطقه و دیگر نقاط کشور حمل می‌شود.

وی اظهار کرد: شهرستان گناباد از نظر تعداد و ظرفیت معادن فعال رتبه هشتم را در استان خراسان رضوی دارد و فعالیت‌های معدنی در این بخش برای ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۷۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است، نزدیک به ۸۰ درصد فعالیت ناوگان حمل بار شهرستان نیز متأثر از فعالیت معادن است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 5 =