• ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
  • کد خبر: 69436
  • readingTime: ۲ دقیقه
بازار خرما

مشاهدات میدانی از فروشگاه‌های سطح شهر از افزایش عرضه خرما در آستانه ماه رمضان حکایت می‌کند و اکنون با پرداخت ۶۵ هزار تومان تا بیش از ۴۰۰ هزار تومان امکان خرید یک کیلوگرم خرما در بازار اصفهان وجود دارد. مسئولان اتحادیه میادین میوه و تره‌بار اصفهان نیز طی تماس‌های مکرر حاضر به گفت‌وگو نشدند.

به گزارش خبرنگار ایراسین، عرضه خرما در بازار اصفهان با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان افزایش یافته است و این روزها از فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ گرفته تا میوه فروشی‌ها، فروشگاه‌های لبنیاتی، خشکبار و سوپرمارکت‌های کوچک شهر قفسه‌هایی از فروشگاه‌های خود را به چیدمان انواع خرما اختصاص داده‌اند. همچنین تعدادی از فروشگاه‌های اینترنتی خرما را به ویترین مجازی خود اضافه کرده‌اند و به تازگی تبلیغاتی با مضمون «سفارش خرما در هر ساعتی از شبانه روز در ماه رمضان» در پلتفرم‌های آنلاین به چشم می‌خورد. گشت و گذاری در فروشگاه‌های مختلف شهر نشان می‌دهد بسته ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرمی رطب مضافتی باتوجه به برند با قیمت ۱۱۰ تا ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسد و قیمت بسته‌های ۵۰۰ گرمی رطب و خرما پیارم بدون هسته به عنوان یکی از گران‌ترین نوع خرما از ۴۰۰ هزار تومان شروع می‌شود. ارزان‌ترین نوع خرما در بازار اصفهان نیز خرما کبکاب بوده که هر کیلوگرم آن حداقل قیمت ۶۵ هزار تومان قیمت خورده است و این رقم برای نمونه‌های با کیفیت‌تر به بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان افزایش می‌یابد. همچنین هر کیلوگرم خرما شاهانی حداقل ۱۰۰ هزار تومان، خرما پیارم ۱۸۰ هزار تومان، خرما زاهدی ۲۰۰ هزار تومان، خرما خنیزی ریزه ۲۰۰ هزار تومان، خرما شهاب ۲۱۰ هزار تومان و خرما خشک ۱۲۰ هزار تومان قیمت گذاری می‌شود. خرما عسلی و چیپس خرما نیز در بسته‌بندی‌های ۴۰۰ گرمی به ترتیب با قیمت ۹۰ تا ۲۵۰ هزار تومان و ۸۰ تا ۳۲۰ هزار تومان در فروشگاه‌های مختلف موجود است. شماری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اصفهان نیز در طرح فروش ویژه خود خرما کباک و زاهدی را با تخفیف ۵ تا ۱۵ درصدی به فروش می‌رسانند.

تامین نیاز بازار خرما در ماه رمضان

گفت‌وگو با برخی از کسبه اصفهانی نشان می‌دهد اکنون مشکلی در زمینه عرضه خرما وجود ندارد و بهای این محصول در مقایسه با سایر اقلام خوراکی افزایش قابل توجهی پیدا نکرده است. با این حال مسئولان اتحادیه خوارو بار و خشکبار اصفهان طی تماس‌های مکرر حاضر به گفت‌وگو نشدند. ولی رئیس انجمن ملی خرما به تازگی از تامین نیاز بازار خرما در ماه رمضان خبر داد و به طور کلی تقاضا برای خرما مضافتی، کبکاب، زاهدی و شاهانی بیشتر است که هیچ مشکلی برای تامین این محصول در ایام پیش‌رو وجود نخواهد داشت. همچنین طبق توضیحات رئیس انجمن ملی خرما باتوجه به رشد هزینه‌های تولید نمی‌توان انتظار ثبات قیمت خرما را داشت ولی درمجموع میزان افزایش قیمت خرما در سال جاری کم‌تر از نرخ تورم کشور است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 6 =