ابراهیم جمیلی در این باره به ایراسین می گوید: بعد از اینکه دکتر مدرس خیابانی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت تدبیر و امید از مجلس شورای اسلامی نتوانست رای اعتماد بگیرد، توصیه این بود که مجددا سرپرست برای این وزارتخانه معرفی نشود. حتی این موضوع را با نمایندگان مجلس نیز مطرح کردیم که شرایط وزارت صمت به گونه ای نیست که بتواند در بلاتکلیفی بسر ببرد.
به گفته وی، اکنون آسیبی که از این بلاتکلیفی میبینیم کم نیست، البته شاید نتوان آن را با عدد و رقم مشخص کرد اما امیدواریم انتخاب دولت فردی آشنا به وزارت صمت باشد که نیروهای این وزارتخانه را بشناسد. زیرا این نوع از انتخاب بسیار مثمر ثمرتر از کسانی است که خارج از بدنه وزارتخانه برای این پست انتخاب می شوند.
رییس خانه اقتصاد ایران ادامه داد: البته بازهم این انتخاب بر اساس سیاستهای دولت است که باید دید گزینه معرفی شده از سوی دولت نیز مورد تایید دولت خواهد بود یا خیر؟ اما عمده بلاتکلیفی که وجود دارد و می توان گفت که حتی یک روز که وزارت صمت بدون وزیر باقی بماند خسارت آن بسیار زیاد بوده و پنهانی است زیرا این جدیت و قاطعیتی که باید در تصمیمگیریها وجود داشته باشد را مشاهده نمیکنیم.
به گفته جمیلی، به نظر میرسد یکی از عوامل اصلی که منجر به افزایش بی رویه قیمت دلار شده این است که وضعیت وزارت صمت بعد از ۵ماه هنوز مشخص نشده است. زیرا بسیاری از افراد برای ثبت سفارشهای خود نیز بلاتکلیف مانده اند که چه کاری انجام بدهند یا ندهند. در نتیجه باید هرچه زودتر برای وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت گزینه نهایی معرفی گردد؛ چراکه ماندن در این وضعیت به صلاح کشور و صنعت، معدن و تجارت نیست.
ارسال نظر